- 12 Haziran 2013
- 9.911
- 5.999
- 1.843
dün değil önceki gece takipte kalın diyen bu ....inanalım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman tepkimizi koyacağız bu kadar basit. Neyini anlamıyorsun?istemişse peki o zaman ne yapacağız
dün değil önceki gece takipte kalın diyen bu ....inanalım?
Hocanın böyle bir açıklaması mı var? Ben Josef'i istiyorum diye.Hocanin bi bildigi vardir diyenler nerede, demek hoca formayi josefe layik görmüs, size biat etmek düser
Not: bence josef kötü topcu degil, kimse gelmeyecekse en azindan josef gelsin, profesyonel dünyada bu tür seylere gerek yok
Fatih Hocamıza saygımız büyükHocanin bi bildigi vardir diyenler nerede, demek hoca formayi josefe layik görmüs, size biat etmek düser
Not: bence josef kötü topcu degil, kimse gelmeyecekse en azindan josef gelsin, profesyonel dünyada bu tür seylere gerek yok
Biat demişinde pp'nde biatçılar var?
Hocanın böyle bir açıklaması mı var? Ben Josef'i istiyorum diye.
abi sorun şu.adam sakatlandı ve ek olarak 6-7 aydır futbol oynamıyor.ve bizim kalitemizde değil.shnederlini josef gibi bi mal için bekletiyo olamazlar.seri gibi kaliteli futbolcudan yana olan fatih terim bu kadar düşemezJosef gelmesin o ayrı ama o videoda adam küfür olduğunu anlayınca geri çekiliyor zaten hatta utanıyor falan. Eğer arada sırada canlı yayın yapıyor ya da izliyorsanız göreceksiniz ki yazılan mesajları çoğu kişi yüksek sesle okur ve öyle cevap verir.
engellerim seni : )kufur olayi cok abartmamak lazim her hafta agir hakaretler etmedi
katki saglar mi? saglar. egelsin
Wanyama konusunda Tottenham ile anlaşılmış fakat oyuncu ayrılmak istemiyormuş , kendisi ile görüşülüp Galatasaray'ın hedefleri anlatılacakmış şeklinde Wanyama konusu.
Wanyama > Schneiderlin > Josef
Ben futbolculuğunu beğenmekle birlikte sadece Josef değil hiçbir rakip eskisi futbolcu görmek istemiyorum takımda. Babel ve Şener bile fazla. Sadece Babel yeterliydi. Ayrıca Josef vukuatlı bir futbolcu. Ve Fatih Terim'den veto yiyeceğini düşünüyorum bu transferin son aşamaya bile gelmiş olsa.Renktaş medyadan ve söylentilerden takip ediyoruz, illaki birşeyler vardir yani, ben şahsen josefe kötü bakmiyorum