Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DuoSwi5WwAE21FM.webp

Yahu ne olacak bu forumun hali garip kız arkadaş gibi kendi kendinizi tribe sokup stres yapıp kavga ediyorsunuz işin komiği olmamış şeylerin kavgasını sakin ben önümüzdeki hafta forumun çom neşeli ve mutlu geçeceğini düşünüyorum ha geçmez ise körüklerinizi alıp yangın başlatabilirsiniz

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan oturdumuz yerin altı boşaldı... Orayı da kiraladık. Mevcut yerde ben kalacağım, annem, babam asaga taşınacak.

Avrupa daki bu cehennem sıcağında mobilya taşıdık, eski şeyler attık vs...

Resmen bittim. En az 10 l Su kaybetmişimdir.

Begenmedigimiz (benim tiksindigim) Adem bile Muğdat'tan 5 gömlek iyi topçu.
Yedek kulübesi geçen seneye göre hayvan gibi level atladı (ha bence yine GS seviyesinde değil) ama geçen seneye göre güçsüz olduk demek son derece yanlış.

Kazik yemeden duramayacak bizim yönetim. Her yil bir kazik sokulacak bize. Çok sinirlendim Deniz transferine

Ulan oturdumuz yerin altı boşaldı... Orayı da kiraladık. Mevcut yerde ben kalacağım, annem, babam asaga taşınacak.

Kıskaaaan. Böyle kıskanırsınız Türkiye'yi, hehehehe

Trabzonspor Sturridge ile 3 yıllık kesin anlaştı.

Açıklanır 1/2 güne. Moderatörler kaynağımı bilmek istiyorsa özelden yazarım.

elin değmişken ömer bayramı da çağır göbeği gider belki

Herbişeye tamam sesimi çıkarmıyorum destekliyorum fakat Deniz(bahsedilen rakamlara) ve josef gelirse çarşı karışır aga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt