Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begenmedigimiz (benim tiksindigim) Adem bile Muğdat'tan 5 gömlek iyi topçu.
Yedek kulübesi geçen seneye göre hayvan gibi level atladı (ha bence yine GS seviyesinde değil) ama geçen seneye göre güçsüz olduk demek son derece yanlış.

pardon da kilit maçlarda sinan gümüş gibi impact yapamaz gelenlerin hiçbiri

bu gerçeği kabul edelim

.
2e507249144f3975a30d0b0149288787.jpg
Eskiden hep okuyordum 2010 öncesinde 1-2 yılda ziyaretçi olarak takıldım

Sen Falcao ve Emre Mor icin çingene pazarligi yapip, Deniz Türüç'e 3,5-4m önerdiysen (ki bizim yönetimden beklenmeyecek bir hareket degil) taraftar fena halde yangin yerine döndürür ortaligi bence.
Ben denizi istemiyorum 2 milyon üstü, ama Emre konusunda doğruyu yapıyorlar, oyuncu bizi istiyor, ya bir sene daha oynatacaklar yani oynatamayacaklar piyasasını iyice düşürecekler yada ölümü görüp sıtmaya razı olup bize verecekler. İlk defa doğru bir transfer stratejisi yapıyorlar bence.

Trabzonspor Sturridge ile 3 yıllık kesin anlaştı.

Açıklanır 1/2 güne. Moderatörler kaynağımı bilmek istiyorsa özelden yazarım.
Anlassin reidz hatta ilk haftalarda kköyde oynuyorlar, fb'ye güzel bir tarife uygulasin ki gelecek sene tek rakibimiz olacak FB 6. Hafta 20:45de olağanüstü kongreye gitsin.

Deniz Turuc kotu bir oyuncu degil.

Denizin tek bir tane iyi yani var oda, cok iyi orta yapmasi. Adam oldurucu toplar atiyor, gobek reis omerden fersah fersah onde.

Feghouliye birsey olursa, en azindan Deniz oraya kapatir.

Yahu ne olacak bu forumun hali garip kız arkadaş gibi kendi kendinizi tribe sokup stres yapıp kavga ediyorsunuz işin komiği olmamış şeylerin kavgasını sakin ben önümüzdeki hafta forumun çom neşeli ve mutlu geçeceğini düşünüyorum ha geçmez ise körüklerinizi alıp yangın başlatabilirsiniz

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamanında Muslera nın yerine abidik gubidik bi kaleci geliyordu kesindi anlaşılmıştı, bu yangın tayfa kurtardı takımı. Hatta taraftar tepkisindrn vazgeldi falan diye söylenmişti.

Şınaydırlayn konusunda neden karamsarsınız anlamadım. Teklifimiz hala masada. Müspet menfi biten bişey yok.

Deniz turuc orta

Falcao GOOOOL

bunu gorebilirmiyiz acaba :rolleyes:

Ulan dünyaya göktaşı impact yapsa sinan guemues kutsal taşlari impact yapamaz bu neyin impacti:ddd

bu arada sturiç iş yapmaz artık herhangi bir takımda

welbecki alsalar acaba derdim ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt