Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
bunu ben de çok merak ediyorum. o güzel kızlar helebu a spor muhabirleri kaç para maaş alıyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu ben de çok merak ediyorum. o güzel kızlar helebu a spor muhabirleri kaç para maaş alıyor acaba
bunu ben de çok merak ediyorum. o güzel kızlar hele
Göktuğhan argına 5+ veren dükkanı kapatsın limon satsınbence 5+
Trtde adam devlet memuru iyi alıyordur bir de üstüne kaç gündür takımla beraber beleş kampta. İyi iş valla günlerdir aynı haberleri ver günde 3 kere geri kalan zaman tatilayi volkan kac aliyordur acaba
Sabah dübür yanar sen bilirsinBu saatte acili cips yenirmi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
cips asla yenmemelidirBu saatte acili cips yenirmi
reis yine espriyi patlattiSabah dübür yanar sen bilirsin

canın çekiyorsa ye anasını satim bir daha mı gelcen dünyaya yiyen ölüyor da yemiyen kalıyor muBu saatte acili cips yenirmi
ona birşey demedim ki geçen falcao'nun açıklamasını yalanlamıştın konuşmuştuk. Açıklama 19 temmuzda ki, haftaya kampa katılacağım açıklaması. Sende bu oyuncu izinde değil, bugün salı kampa hala katılmamış yalan haber falan demiştin. Ona istinaden diyorum.katılsın.normal bişey.fernando da bizle antrenmana katılıyodu.feghouli de kamp kadrosundaydı,maca da cıktı
İstirahat şefimiz?Asil parayi kiran
Veli yigit
Ersin duzen
Onur tugrul
Firat gunayer
gibi isimler
bu sene ki idmanlarda feldkamp dönemi havası var. Bartali bence büyük potansiyel. 4 sene Rusya da Zenit'de bir yabancı kolay kolay çalışamazdı.
7.48 de ki adamın suratında ki hırsa bak. 8:06 da Nagatomo nun ifadesi