Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene ki idmanlarda feldkamp dönemi havası var. Bartali bence büyük potansiyel. 4 sene Rusya da Zenit'de bir yabancı kolay kolay çalışamazdı.

7.48 de ki adamın suratında ki hırsa bak. 8:06 da Nagatomo nun ifadesi :D

spaletti ile çalışmış adam boş değildir zaten

Türkiye'de kaliteli acılı cips yok. Patos'un ki de çok yavan. Doritos kırmızıya bir türlü ısınamadım. Pringles acılıya paramız yetmiyor.

şunu keşfettim geçen biranın yanında iyi gidiyordu hafif yağlı.

ruffles-acili-super-boy-110-gr__1289884237822181.

bu sene ki idmanlarda feldkamp dönemi havası var. Bartali bence büyük potansiyel. 4 sene Rusya da Zenit'de bir yabancı kolay kolay çalışamazdı.

7.48 de ki adamın suratında ki hırsa bak. 8:06 da Nagatomo nun ifadesi :D

Bu kadar ağır idmana bu sene ya büyük sıçarız ya da vurur vurur geçeriz ortası yok

Falcao gelir mi renkdaslar ? Gelsin de şu ligi 2-3 sene sallaya sallaya alalım ...

Türkiye'de kaliteli acılı cips yok. Patos'un ki de çok yavan. Doritos kırmızıya bir türlü ısınamadım. Pringles acılıya paramız yetmiyor.

şunu keşfettim geçen biranın yanında iyi gidiyordu hafif yağlı.

ruffles-acili-super-boy-110-gr__1289884237822181.

Bunu cacik ile beraber yiyeceksin bandira bandira

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu italyan psikopati kim akil ettiyse iyi akli varmis, mariano'yu da nagatomo'yu da oynatirsa bu oynatir. yoksa bunlar dandik bir kondisyonerle tövbe top oynamazdi

nagatomo'nun antrenman teknikleri üzerine 6 tane kitabı var. futbolu bırakınca kondisyoner olacak büyük ihtimalle.
boş yapmayın lütfen.

cacik olsada yesek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu italyan psikopati kim akil ettiyse iyi akli varmis, mariano'yu da nagatomo'yu da oynatirsa bu oynatir. yoksa bunlar dandik bir kondisyonerle tövbe top oynamazdi

Videoya bakıyorum hala da şu bizim eski kondisyoner Yasin emanet gibi duruyor memurlukta 30.yılını doldurmuş sanki heyecan sıfır. Geçen sezon başının bomboş geçtiği o kadar belli ki. Bartali sadece fizik-kondisyon yüklemeleri değil, güç idmanlarına da bakıyor. Özellikle kum döktürüp adele kuvvetlendirme idmanları yaptırması çok değerli.

Mehmet Özcan kamp 4/4 lük muhteşem geçiyor diyor vay be. Bartali hocanın şehir ve dağ cross koşusu yaptırması da büyüleyici bir şey ıslandım hadi bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt