- 21 Ocak 2010
- 72.541
- 51.024
- 5.003
nereye alıyorsun yahu bonservisini diagne parasıyla , geyiğine yazdın sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye alıyorsun yahu bonservisini diagne parasıyla , geyiğine yazdın sanırım.
Yav çıkacak çalışmalarımız sürüyor gereken takviyeleri yapacağız burası Galatasaray.Aynen, laf degil icraat yapardi isler yolunda gitseydi.
Diagne kalirsa sasirmam. Bence medyanin oyununa da geldi taraftarlar ama bunda yönetimin sucu cok ama cok büyük.
A.a bugün Galatasaraylı muhabirlerle öğle yemeği yiyecek ve muhabirler de bişeyler öğreniriz diyorlar mevzu bundan ibaret.Bilmiyorum arkadaşlar ben de burada okudum Abdurrahim A’ ın bugün açıklama yada konuşma mı neyse işte öyle bir şey yapacağını. Kesin bir bilgim yok yanlış anlaşılmasın.
Teşekkürler mevzu açıklığa kavuştu. Önemli bir şey değilmiş ama Abdurrahim yine duramayıp basına malzeme verecektir.A.a bugün Galatasaraylı muhabirlerle öğle yemeği yiyecek ve muhabirler de bişeyler öğreniriz diyorlar mevzu bundan ibaret.
Bu futbolcular tam bir ilgi f.hisesi.Al Ahli'de bir aslan var
![]()
kim dedi aciklama yapacakAbdurrahim Albayrak’ın bugün açıklama yapacak olması bile işlerin kötüye gittiğinin bir göstergesi. Eğer her şey yolunda gidiyor olsaydı Apo’yu konuştururlar mıydı? Adam konuştuğu zaman olacak işi de bozuyor. Transferde s.çtık sıvama işi de Apo’ya kaldı.
Bir kaç mesaj üstte arkadaş açıklamış durumu.kim dedi aciklama yapacak
Bence Topal'i aldik bile. Zemin hazirliyorlar.On liberoda kiralik olarak gelecek heralde bu gidisle.
Allah vere de mehmet topali getirmezler ilk 11e.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi