Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen, laf degil icraat yapardi isler yolunda gitseydi.

Diagne kalirsa sasirmam. Bence medyanin oyununa da geldi taraftarlar ama bunda yönetimin sucu cok ama cok büyük.
Yav çıkacak çalışmalarımız sürüyor gereken takviyeleri yapacağız burası Galatasaray.
Falçao ile ilgileniyor da olabiliriz ilgilenmiyor da olabiliriz. Diagne’ye 85 tane teklif geldi. Bla bla bla

Çatne ligimizin gol kuralı arkadaşlar, yapilan bu karalamalari anlamiyrum. Şampiyon kadromuzu güçlendirduk, ffp olduğu içün ancak bedava oyincu bulursak alabilirük, bulamazsak hocama güveniyrum

Bilmiyorum arkadaşlar ben de burada okudum Abdurrahim A’ ın bugün açıklama yada konuşma mı neyse işte öyle bir şey yapacağını. Kesin bir bilgim yok yanlış anlaşılmasın.
A.a bugün Galatasaraylı muhabirlerle öğle yemeği yiyecek ve muhabirler de bişeyler öğreniriz diyorlar mevzu bundan ibaret.

Al Ahli'de bir aslan var
EAceweWXYAArKQe

Akşam Genk'in maçını ve Samatta'yı ilk defa izledim. Bu maçtaki performansı ve kabiliyeti özelinde Samatta kesinlikle 15M € oluk bir oyuncu değil. Hatta alınacaksa bile 7-8M dan fazla para verilmemesi gerekir.

Abdurrahim Albayrak’ın bugün açıklama yapacak olması bile işlerin kötüye gittiğinin bir göstergesi. Eğer her şey yolunda gidiyor olsaydı Apo’yu konuştururlar mıydı? Adam konuştuğu zaman olacak işi de bozuyor. Transferde s.çtık sıvama işi de Apo’ya kaldı.
kim dedi aciklama yapacak

cümleten geçmiş olsun. bu işte banega transferine döndü. banega-falcao ile taraftarı kandırıp 2 tane zırtapoz adam getirirler yine.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Radamel Falcao, Monaco'nun hazırlık kampına katılmak için Portekiz'e gitti.

Bunların futbolcu satma ihtimali yok zaten. Ön libero ve forvet transferi de iptal böylece. Bravo beceriksizler sürüsü; geçen yılki kepazeliğinizi geliştirerek devam ediyorsunuz. Gecen sene tarihin en kolay şl grubuna denk gelip yırttık ama bu sene olacaklardan sonra küfürler eşliğinde ağlaya ağlaya istifa edeceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt