Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz ve Fener almazsa elinde patlayacak
Erol Bedir: "Deniz Türüç ile görüştüm, 'Beni Türkiye'ye tanıtan Kayserispor, siz nasıl uygun görürseniz, ben uyarım' dedi. Eğer isteyen olmazsa, sözleşmesini uzatırız ve devam ederiz. Şu an itibariyle Mensah ile ilgili de bir teklifi kabul etmiyoruz." [A Spor]
[/QUOTE
Yani diyor ki denizi birine kitleyecegiz ama hadi bakalım mensaha ise o kadar para gomduk alin sunu elimizden başımıza bela oldu bize de verin 7-8 diyor.
Banega isterken gittik Fernando'yu verdik, Seri'nin de yönetimin özel çabasından ziyade Drogba etkisi ile geldiğine inanıyorum.
Üstat en kötü seneryoya hazır olmak lazım. Omayınca mamut neylesin padişah palamut.Hocam yedek almaktan aslara vakit bulamıyorlar.
Ne salakça bi yayın yahu
Mamut da olur o da iyi topcuÜstat en kötü seneryoya hazır olmak lazım. Omayınca mamut neylesin padişah palamut.
O (Erol Bedir) bile Diagneyi bekliyorBiz ve Fener almazsa elinde patlayacak
Erol Bedir: "Deniz Türüç ile görüştüm, 'Beni Türkiye'ye tanıtan Kayserispor, siz nasıl uygun görürseniz, ben uyarım' dedi. Eğer isteyen olmazsa, sözleşmesini uzatırız ve devam ederiz. Şu an itibariyle Mensah ile ilgili de bir teklifi kabul etmiyoruz." [A Spor]

Anadolu takımlarını tutturuyorEkli dosyayı görüntüle 52165
Kolpa diye düşünüyoruz da adam 1 ay öncesinden yazmış. Güvensek mi acaba
Bence Jimy oynar orta sahada. Babel keser Diagneyi yedek olur o , en kötü kesinlikle ya Onye yada Emre olmalı.he şöyle de bir durum var
en kötü senaryo:
Muslera-Mariano-LuyindaMarcao-Nagatomo-Donk-Seri-Belhanda-Feghouli-Babel-Diagne
deplasman maçlarında çoğunlukla kabız olsak da bi şekilde ligi götürürüz ekstra sakatlık ve cezalar olmadıkça
tabi ligle yetinmek sıktı artık
Benim takıldığım nokta ise; 2 görsel arasında 1 ay var. Sivas yatabare gibi adamı 1 ayda anca getiriyorsa biz Falcao konusunda yangını çok mu erken çıkarıyoruz?Anadolu takımlarını tutturuyor
Ben takip ediyorum
Ama bizimle ilgili haberleri tutmuyor
Gerçi Cengiz Başkan bile yanılıyorsa bırakalım da bu adamın da yanılma payı olsun.