Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ve Fener almazsa elinde patlayacak
Erol Bedir: "Deniz Türüç ile görüştüm, 'Beni Türkiye'ye tanıtan Kayserispor, siz nasıl uygun görürseniz, ben uyarım' dedi. Eğer isteyen olmazsa, sözleşmesini uzatırız ve devam ederiz. Şu an itibariyle Mensah ile ilgili de bir teklifi kabul etmiyoruz." [A Spor]
[/QUOTE
Yani diyor ki denizi birine kitleyecegiz ama hadi bakalım mensaha ise o kadar para gomduk alin sunu elimizden başımıza bela oldu bize de verin 7-8 diyor.

Banega isterken gittik Fernando'yu verdik, Seri'nin de yönetimin özel çabasından ziyade Drogba etkisi ile geldiğine inanıyorum.

Iyi ki de öyle oldu. Fernando bitmiş vaziyette artık. Sanki yaşı 32 değilde, 35 gibi oynuyor sahada. Kalitesi tartışılmaz, ama fiziken eriyor artık.

Seri geldikten sonra Banega kesinlikle aradığımız adam değil. Ayrıca Drogba’nın felan etkili olduğunu sanmıyorum. Bu transfer için çok önceden temasa başladık. Haziranın ortasında Seri haberleri çıktı L’Equipe gazetesinde. ManuLonjon dahil herkes olmaz diyordu bu transfer için.

Seri transferi tamamen yönetimin başarısı. Sezarın hakkı sezara. Yoksa Drogba sayesinde ikna olmuş olsa, yıllık 2.8’e imza atmazdı inan. Kıçı kırık N’Diaye Osmanlı dan gelirken 2.8 alıyordu. Seri çok rahat ‘madem öyle? Ben bir Belhanda maaşı alayım ordan bari’ diyebilirdi.

Olacak inşallah. Bugün çarşamba günü. Bu hafta sonuna kadar Diagne konusunda daha somut adımlar atılır.

Yönetim her şeyin farkındadır. Geçen sene yaptıkları hatadan inan ders almışlardır. Adamlar inanılmaz baskı altındaydı, bir daha o doruma sokmazlar kendilerini.

kolp.webp

Kolpa diye düşünüyoruz da adam 1 ay öncesinden yazmış. Güvensek mi acaba

he şöyle de bir durum var

en kötü senaryo:

Muslera-Mariano-LuyindaMarcao-Nagatomo-Donk-Seri-Belhanda-Feghouli-Babel-Diagne

deplasman maçlarında çoğunlukla kabız olsak da bi şekilde ligi götürürüz ekstra sakatlık ve cezalar olmadıkça

tabi ligle yetinmek sıktı artık

Biz ve Fener almazsa elinde patlayacak
Erol Bedir: "Deniz Türüç ile görüştüm, 'Beni Türkiye'ye tanıtan Kayserispor, siz nasıl uygun görürseniz, ben uyarım' dedi. Eğer isteyen olmazsa, sözleşmesini uzatırız ve devam ederiz. Şu an itibariyle Mensah ile ilgili de bir teklifi kabul etmiyoruz." [A Spor]
O (Erol Bedir) bile Diagneyi bekliyor :asd:

he şöyle de bir durum var

en kötü senaryo:

Muslera-Mariano-LuyindaMarcao-Nagatomo-Donk-Seri-Belhanda-Feghouli-Babel-Diagne

deplasman maçlarında çoğunlukla kabız olsak da bi şekilde ligi götürürüz ekstra sakatlık ve cezalar olmadıkça

tabi ligle yetinmek sıktı artık
Bence Jimy oynar orta sahada. Babel keser Diagneyi yedek olur o , en kötü kesinlikle ya Onye yada Emre olmalı.

Anadolu takımlarını tutturuyor
Ben takip ediyorum
Ama bizimle ilgili haberleri tutmuyor
Gerçi Cengiz Başkan bile yanılıyorsa bırakalım da bu adamın da yanılma payı olsun.
Benim takıldığım nokta ise; 2 görsel arasında 1 ay var. Sivas yatabare gibi adamı 1 ayda anca getiriyorsa biz Falcao konusunda yangını çok mu erken çıkarıyoruz?

Ligi her türlü nasıl götürürüz diye bir kalıp var.Nah hersene götürürüz.Geçen sene bitik rakiplere karşı zor bela şampiyon olduk.11 imizden 3 kişi gitti iki kişi geldi..Böyle hertürlü şampiyonuz lafları farazi geliyor arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt