Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.804
- 20.487
- 2.193
Fetöyle alakalı bir montaj yapmışlardı sanırım hoca için ona cevaben vermiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kimAttila arslan, meali futbol-ul ulema dediyse çöptür zorlamayalım istersen
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fetöcü mü demiş bu omurgasızlarFetöyle alakalı bir montaj yapmışlardı sanırım hoca için ona cevaben vermiştir.
"yunus yüzümüzü gördünüz simdi yavuz yüzümüzü göreceksiniz" diyor![]()

.. diyor
meali bence:
Kafamda soru isaretleri cok, napmam lazim acaba diyor
Ben ve benim gibi bir cok uye bu sozde onursal uyeye ayar oluyor ama kimsede tepki vermiyor neyden cekiniyorlar anlamdim benhun musun nesin ortaligi karistirmaktan baska bir ise yaradigin yokAntenlik yapma @Benhun Kılıç
Ön Libero deyince kale arkası anlaşılmıyor heralde ama sen terimlere takılıp kalıyorsun. Biz de defansif orta saha olduğunu biliyoruz heralde.Ön Libero diye bişey uydurmadır. Defansif Orta Saha olarak da Nainggolan çatır çatır oynar.
OK?
Banlandı rdash sakin. Raporu varmış alttan al.Ben ve benim gibi bir cok uye bu sozde onursal uyeye ayar oluyor ama kimsede tepki vermiyor neyden cekiniyorlar anlamdim benhun musun nesin ortaligi karistirmaktan baska bir ise yaradigin yok
Kimden torpillisin bilmem ama krali gelse iplemem ya normal.sekildr foruma katkida bulun yada kalabalik etme yesilli
Fetöcü mü demiş bu omurgasızlar
Ya sakin olamiyorum suraya iki dakka kafa dagitalim iki sohbet edelim haber alalim diye giriyoruz adam resmen sabote ediyor yonetime soyluyorum bu adami forumdan tamamen atin gerekirse daha once yapildigi gibi anket acin %80 atilsin cikmazsa hic.birsey bilmiyorumBanlandı rdash sakin. Raporu varmış alttan al.
Önce kendileri neden her fetö organizasyonuna sponsor olduklarını açıklamaları gerekmiyor mu rtaşım. İki yüzlü yavşak omurgasız insanlardan nefret ederimEvet bir gazete ödülü konuşmasını montajlayarak yanlarına gitmiş gibi göstermişlerdi. Herhalde hukuki süreç başlatmışlardır.
Seri de 30 dunaigolan gelmez 40m euroluk topçu yahu