Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fetöyle alakalı bir montaj yapmışlardı sanırım hoca için ona cevaben vermiştir.

Ben ve benim gibi bir cok uye bu sozde onursal uyeye ayar oluyor ama kimsede tepki vermiyor neyden cekiniyorlar anlamdim benhun musun nesin ortaligi karistirmaktan baska bir ise yaradigin yok

Kimden torpillisin bilmem ama krali gelse iplemem ya normal.sekildr foruma katkida bulun yada kalabalik etme yesilli

Ben ve benim gibi bir cok uye bu sozde onursal uyeye ayar oluyor ama kimsede tepki vermiyor neyden cekiniyorlar anlamdim benhun musun nesin ortaligi karistirmaktan baska bir ise yaradigin yok

Kimden torpillisin bilmem ama krali gelse iplemem ya normal.sekildr foruma katkida bulun yada kalabalik etme yesilli
Banlandı rdash sakin. Raporu varmış alttan al.

Arkadaşlar Come to Galatasaray

Yapıştırıyoruz

Banlandı rdash sakin. Raporu varmış alttan al.
Ya sakin olamiyorum suraya iki dakka kafa dagitalim iki sohbet edelim haber alalim diye giriyoruz adam resmen sabote ediyor yonetime soyluyorum bu adami forumdan tamamen atin gerekirse daha once yapildigi gibi anket acin %80 atilsin cikmazsa hic.birsey bilmiyorum

Evet bir gazete ödülü konuşmasını montajlayarak yanlarına gitmiş gibi göstermişlerdi. Herhalde hukuki süreç başlatmışlardır.
Önce kendileri neden her fetö organizasyonuna sponsor olduklarını açıklamaları gerekmiyor mu rtaşım. İki yüzlü yavşak omurgasız insanlardan nefret ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt