- 2 Temmuz 2011
- 137.445
- 58.520
- 5.488
emre mor gelecek belli,iyi oldu.onyekuru da gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafayi mi yedi bunlar ya YUH YUH YUHGalatasaray, Deniz Türüç için 3 milyon euro+ Ozornwafor kiralık teklifi yaptı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir bu teklife olumlu yanıt verdi.
Deniz Türüç ise Galatasaray'dan yıllık 1.8 Milyon euro garanti ücret ve 3 yıllık imza istedi. (İHA)
Eger yaparlarsa ciddi protesto sart.Sat al cezamiz var 3 miljon euroyu Deniz Turuca vermek gibi bir hata yapmaz umarim bizimkiler
Kafayi mi yedi bunlar ya YUH YUH YUH
Bu açıklamaları gece Volkan Kılıç Trt Spor'da açıkladı. Basın mensupları sormuş Falcao'yu ama cevaplamamış
Inanmak istemiyorum ama icimde yine de bir kusku ve tedirginlik var. Unutma ki bu yönetim Diagne'ye 13m Akbaba'ya 4-5m bayilmistir.1 milyon felan önermiştir bizimkiler.
Emre Mor’un uzamasının sebebi, ısrarla bir bedel ödemek istemediğimizden dolayı. 1 kuruş bile vermek istemiyor yönetim.
Deniz Türüç için 3 milyon mu verecekler? Buna gerçekten inanıyor musun renktaş.

Galatasaray, Deniz Türüç için 3 milyon euro+ Ozornwafor kiralık teklifi yaptı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir bu teklife olumlu yanıt verdi.
Deniz Türüç ise Galatasaray'dan yıllık 1.8 Milyon euro garanti ücret ve 3 yıllık imza istedi. (İHA)