Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1564299173924.webp

Tam aradigimiz adam

Emre Mor olacak gibi. Bu hafta olur, önümüzdeki hafta olur bilemem. Ama Emre Mor bu sezon Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray, Deniz Türüç için 3 milyon euro+ Ozornwafor kiralık teklifi yaptı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir bu teklife olumlu yanıt verdi.

Deniz Türüç ise Galatasaray'dan yıllık 1.8 Milyon euro garanti ücret ve 3 yıllık imza istedi. (İHA)
Kafayi mi yedi bunlar ya YUH YUH YUH

Falcao konusuna hiç değinmedi. Sanırım harbiden bitmek üzere.

Büyük ihtimalle rica emiştir basın mensubu arkadaşlardan, bu konuda soru almaması için. Adam ne söylesi fiyatı tavan yapacak çünkü, belli.

Süreci iyi yönetiyorlar.

Bu açıklamaları gece Volkan Kılıç Trt Spor'da açıkladı. Basın mensupları sormuş Falcao'yu ama cevaplamamış

Kafayi mi yedi bunlar ya YUH YUH YUH

1 milyon felan önermiştir bizimkiler.

Emre Mor’un uzamasının sebebi, ısrarla bir bedel ödemek istemediğimizden dolayı. 1 kuruş bile vermek istemiyor yönetim.

Deniz Türüç için 3 milyon mu verecekler? Buna gerçekten inanıyor musun renktaş.

Bu açıklamaları gece Volkan Kılıç Trt Spor'da açıkladı. Basın mensupları sormuş Falcao'yu ama cevaplamamış

Mantıklı olan bu. Bu aşamada, bu soruya verilecek doğru bir cevap yok çünkü. ‘Iyi gidiyor, olacak inşallah’ tarzı bir açıklama yapsa, bugün menajeri bunu fırsat bilip, bir 100.000€ daha imza parası ister. Bu işler gerçekten böyle. En iyisi, doğrusu, bu konu hakkında hiç bir şey dememeli.

Bu yüzden kızıyorsunuz yönetime, bir açıklama yapın diye. Ne desinler? Ne yazsınlar ki. Doğru bir açıklama yok şu an. Bekleyeceğiz, mecbur.

1 milyon felan önermiştir bizimkiler.

Emre Mor’un uzamasının sebebi, ısrarla bir bedel ödemek istemediğimizden dolayı. 1 kuruş bile vermek istemiyor yönetim.

Deniz Türüç için 3 milyon mu verecekler? Buna gerçekten inanıyor musun renktaş.
Inanmak istemiyorum ama icimde yine de bir kusku ve tedirginlik var. Unutma ki bu yönetim Diagne'ye 13m Akbaba'ya 4-5m bayilmistir.

fb'de aradan cekilmis zaten, Türüc'ün alicisi yok, kimse bonservis vermez buna, gelecekse sezon sonu belese gelir.

Aziz BEHICH'i biz alabilirdik aslinda. Emre T ve Ömer B yerine tek adam otururdu ve ikisini toplasan ikisinden de faydali olurdu. Yerli statüsünde mi emin degilim yalniz.

Albayrak transfer taktiğinde level atlamış, Falçağo'yu almak için gidip Alan'la anlaşmış, muhteşem. :tbr:

Galatasaray, Deniz Türüç için 3 milyon euro+ Ozornwafor kiralık teklifi yaptı. Kayserispor Başkanı Erol Bedir bu teklife olumlu yanıt verdi.

Deniz Türüç ise Galatasaray'dan yıllık 1.8 Milyon euro garanti ücret ve 3 yıllık imza istedi. (İHA)

Bunları bayağı kasıtlı yapıyorlar herhalde. Önce Emre Mor için paragöz yakıştırması yaptılar, halbuki çocuğun kulübü ibnelik yapmış, şimdi de bu. Bu elemanın bizden yıllık 1.8 isteme ihtimali olabilir mi? Benim tanıdığım Fatih Hoca telefon eder git Fener'de oyna o zaman der, konu kapanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt