Engin Alcan
Sarı Üye
- 11 Ağustos 2018
- 570
- 244
- 288
ben askerden geldim, O hala gelmedi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meme kanserinin tedavi yontemleri bellidir:
Işın, kemo, meme kanseri spesifik ilaclar (herceptin vs.) ve cerrahi.
Ilk ikisi uzun soluklu tedavi gerektiren durumlar, ki yogun ve sıkı kontrol gerektirir. Cerrahiden önce veya sonra meme kanserinin türü, buyuklugu, dağılma durumuna gore yine kemo vs. Gerekebilir. Yani uzun lafın kısası uzun soluklu bir tedavi gerekebilir. Bununda sancili gecmesi cok dogal. Ilacin yan tesirleri vs. Hal boyleyken adamakilli birinin rahatini bozup ulke degistirecegini sanmiyorum. Hele ki tanimadigi bir ulkede boyle bir hastaligi tedavi etmek istemesinden. Kendisi istese bile eşi istemez, ki suan eşinin en son dusundugu sey baska bir ulkede yasamini devam etmesi. Onu ikna edemeyiz.
Bence fazla kendimizi kaptirmayalim. Akil var mantik var
Nasil bir Falcao lan bu hava kararinca Geliyo Gunes acinca gidiyo
Göğüs kanseri, kanserin yine en iyisi.
bunun yüzünden gece alev almış etraf kan revan![]()
Katil Esiti hala gelmedi mi?
Benim korkum Diagne'yi satamadıkları için bu haberleri bilinçli olarak medyaya sızdırmıyorlardır inşallahMbaye Diagne, kendisine talip olan kulüplerden 4.5 milyon euro yıllık ücret istiyor. 27 yaşındaki golcü aynı zamanda Galatasaray'dan kendi satışından edilecek bonservis bedelinin bir kısmını talep ediyor. (Hürriyet)
ulan nerden basimiza bela oldu bu salak
Seneye belki abiKatil Esiti hala gelmedi mi?
Göğüs kanseri, kanserin yine en iyisi.