Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meme kanserinin tedavi yontemleri bellidir:

Işın, kemo, meme kanseri spesifik ilaclar (herceptin vs.) ve cerrahi.

Ilk ikisi uzun soluklu tedavi gerektiren durumlar, ki yogun ve sıkı kontrol gerektirir. Cerrahiden önce veya sonra meme kanserinin türü, buyuklugu, dağılma durumuna gore yine kemo vs. Gerekebilir. Yani uzun lafın kısası uzun soluklu bir tedavi gerekebilir. Bununda sancili gecmesi cok dogal. Ilacin yan tesirleri vs. Hal boyleyken adamakilli birinin rahatini bozup ulke degistirecegini sanmiyorum. Hele ki tanimadigi bir ulkede boyle bir hastaligi tedavi etmek istemesinden. Kendisi istese bile eşi istemez, ki suan eşinin en son dusundugu sey baska bir ulkede yasamini devam etmesi. Onu ikna edemeyiz.

Bence fazla kendimizi kaptirmayalim. Akil var mantik var

Meme kanserinin tedavi yontemleri bellidir:

Işın, kemo, meme kanseri spesifik ilaclar (herceptin vs.) ve cerrahi.

Ilk ikisi uzun soluklu tedavi gerektiren durumlar, ki yogun ve sıkı kontrol gerektirir. Cerrahiden önce veya sonra meme kanserinin türü, buyuklugu, dağılma durumuna gore yine kemo vs. Gerekebilir. Yani uzun lafın kısası uzun soluklu bir tedavi gerekebilir. Bununda sancili gecmesi cok dogal. Ilacin yan tesirleri vs. Hal boyleyken adamakilli birinin rahatini bozup ulke degistirecegini sanmiyorum. Hele ki tanimadigi bir ulkede boyle bir hastaligi tedavi etmek istemesinden. Kendisi istese bile eşi istemez, ki suan eşinin en son dusundugu sey baska bir ulkede yasamini devam etmesi. Onu ikna edemeyiz.

Bence fazla kendimizi kaptirmayalim. Akil var mantik var

Göğüs kanseri, kanserin yine en iyisi.

Bitmis demek istiyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Göğüs kanseri, kanserin yine en iyisi.

Genel anlamda meme kanserinin tedavi basarilari yuksektir evet, lakin altını cizmekte fayda var: genel anlamda.

Bunun sebeplerinden en onemlisi erken teshisi iyi yapiyoruz artik. Kadinlarimiz daha bilinçli. Strukturel resim radyolojik resim cekiliyor kadinlarda bir yastan sonra. Ama bu demek degilki meme kanseri bir soguk alginligi gibi gelip geciyor. Maalesef gec teshis veya agresif meme kanserlerinden dolayi ölen bircok kadınımız hala var. Rabbim sifa versin

Mbaye Diagne, kendisine talip olan kulüplerden 4.5 milyon euro yıllık ücret istiyor. 27 yaşındaki golcü aynı zamanda Galatasaray'dan kendi satışından edilecek bonservis bedelinin bir kısmını talep ediyor. (Hürriyet)

ulan nerden basimiza bela oldu bu salak
Benim korkum Diagne'yi satamadıkları için bu haberleri bilinçli olarak medyaya sızdırmıyorlardır inşallah

Beijing Guoan Sevillalı Ben Yedder'in 40 milyon Euro luk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etmiş ve oyuncuya 12 milyon Euro net maaş teklif etmiş.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ribery zu Liverpool

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt