Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Apo-Falcao görüşmesi basına yansımış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir bu eksikti çok sıktılar artık.
Bilmiyorum ama bugün gelecek diye bir şeyler zırvalıyordu.kaca kadar kap gelir demisti?
arkadaşlar bayadır yazamıyodum tatile çıkmıştım. şimdi döndüm tam yazmaya başlıcam bu seferde hanımın hastalıgı felan derken baya meşguldum, tabi transfer işi durmuyor sureklı yenı haberler var ama benım duydugum yaklasık 4-5 gun once diagne 11 civarı bı rakama bitmiş gibi hayırlı olsun
Bizim izinli dopcular nezaman gelecek , ayrica Selcuk Inan neden bukadar uzun sure izinli ?
Yok be hocam, haksızlık olur bu Ömere. Adam uğraştı çalıştı gösterdi bu maçta kendini. Çalışsınlar girsinler kadroya. Yan gelip yatanlar şutlanmalıHazır fırsat bulunmuşken Ömer ve Adem şutlanmalı.
Kaptanın çocuğu olacak.İzinli..Bizim izinli dopcular nezaman gelecek , ayrica Selcuk Inan neden bukadar uzun sure izinli ?
O kalitede forvet çok zor buluruz bence, dünya para isterler. Zaten ligimizde Babel kadar forvet oynayacak oyuncu pek yok gibi. Şamp ligi için inş Falcao gelir.Hoca Babel’i forvet düşünüp forvet transferinden vazgeçmez umarım