Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bayadır yazamıyodum tatile çıkmıştım. şimdi döndüm tam yazmaya başlıcam bu seferde hanımın hastalıgı felan derken baya meşguldum, tabi transfer işi durmuyor sureklı yenı haberler var ama benım duydugum yaklasık 4-5 gun once diagne 11 civarı bı rakama bitmiş gibi hayırlı olsun

Bizim izinli dopcular nezaman gelecek , ayrica Selcuk Inan neden bukadar uzun sure izinli ?

arkadaşlar bayadır yazamıyodum tatile çıkmıştım. şimdi döndüm tam yazmaya başlıcam bu seferde hanımın hastalıgı felan derken baya meşguldum, tabi transfer işi durmuyor sureklı yenı haberler var ama benım duydugum yaklasık 4-5 gun once diagne 11 civarı bı rakama bitmiş gibi hayırlı olsun

as kardes, baska haberler varmi

Benim asil canımı sıkan as kadrodaki cogu oyuncunun kamp gormemesi,Bartallinin antrenmanlarini yemediler dolayisi ile bir ay geriden gelecekler. Seri,Belhanda,Feghouli,Muslera,luyindama,kalirsa Diagne ya da gelecek transferler.

Hoca Babel’i forvet düşünüp forvet transferinden vazgeçmez umarım
O kalitede forvet çok zor buluruz bence, dünya para isterler. Zaten ligimizde Babel kadar forvet oynayacak oyuncu pek yok gibi. Şamp ligi için inş Falcao gelir.
Çok kilit bir transfer oldu Babel.
Jimy de ilaç oldu resmen. Ömer de biraz daha üstüne koyarsa alternatifler hakkaten iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt