Ozan Kozan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2010
- 3.071
- 2.049
- 1.563
Yeni formasinin arkasina Ömer Bayram yazdiracak kac kisiyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun ,kac yasinda evlendin renkdas daha yas 22 masallah bu ne hiz ha bir de kaynak nedirbogrenebilir miyizarkadaşlar bayadır yazamıyodum tatile çıkmıştım. şimdi döndüm tam yazmaya başlıcam bu seferde hanımın hastalıgı felan derken baya meşguldum, tabi transfer işi durmuyor sureklı yenı haberler var ama benım duydugum yaklasık 4-5 gun once diagne 11 civarı bı rakama bitmiş gibi hayırlı olsun
haftaya konuşursam söylicem yeni haberleri gündeme gelen bikaç isim falcao vs daha bilgim yok şu an itibari ileas kardes, baska haberler varmi
22 değil 34 yaşındayımGecmis olsun ,kac yasinda evlendin renkdas daha yas 22 masallah bu ne hiz ha bir de kaynak nedirbogrenebilir miyiz
İnfo sayfanda 22 yazıyor,revize etmek lazim o zaman22 değil 34 yaşındayım
diagne, mitroglou ve ozornwafor gönderilip os+forvet alinirsa 1 hakkimiz kaliyor. forvet veya kanat oyuncusu ile degerlendirebiliriz. hoca onyekuruyu aldirip forveti babel, onyekuru, adem ve ali yavuzla bir sekilde yedekleriz diye düsünebilir.Babel forvet oynayamaz sacmalamayin tinercilerde bile forvet oynamadı kimi zaman forvet bölgesine geçti kanat forvet gibiydi
Ek olarak as kadroya yedekten girdiklerinde cok daha faydali olacaklar,jimmy,Ali Yavuz,Mustafa Kapi vsjimmy bence rotasyonda is yapacak yerli oyuncularin basinda geliyor. ortalama üstü zeka ve yetenekle yerli olarak göze carpiyor.
Hoca enteresan bir sekilde nedense cok guvenmiyor izlemi yaratti bende,az sans veriyor bence. Yunus,Erencan,Atalay daha cok oynuyorBundan sonra Ali Yavuz Kol varken Adem’in şans bulması skandal olur.