Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel forvet oynayamaz sacmalamayin tinercilerde bile forvet oynamadı kimi zaman forvet bölgesine geçti kanat forvet gibiydi

arkadaşlar bayadır yazamıyodum tatile çıkmıştım. şimdi döndüm tam yazmaya başlıcam bu seferde hanımın hastalıgı felan derken baya meşguldum, tabi transfer işi durmuyor sureklı yenı haberler var ama benım duydugum yaklasık 4-5 gun once diagne 11 civarı bı rakama bitmiş gibi hayırlı olsun
Gecmis olsun ,kac yasinda evlendin renkdas daha yas 22 masallah bu ne hiz ha bir de kaynak nedirbogrenebilir miyiz

EAkm1_YXoAEFvEC

Origiyi kim uydurmuştu olmayacağı kesindi zaten orası ayrı konu da hiç mi takip etmiyorsunuz gündemi yaw

Ömerin sol çaprazdan bir şutu vardı. Onu gören bile büyük takım futbolcusu olmadığını anlar.

Babel forvet oynayamaz sacmalamayin tinercilerde bile forvet oynamadı kimi zaman forvet bölgesine geçti kanat forvet gibiydi
diagne, mitroglou ve ozornwafor gönderilip os+forvet alinirsa 1 hakkimiz kaliyor. forvet veya kanat oyuncusu ile degerlendirebiliriz. hoca onyekuruyu aldirip forveti babel, onyekuru, adem ve ali yavuzla bir sekilde yedekleriz diye düsünebilir.

jimmy bence rotasyonda is yapacak yerli oyuncularin basinda geliyor. ortalama üstü zeka ve yetenekle yerli olarak göze carpiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt