- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yanindaydin demi teklifleri red ederken.Bamba'yı istesen de getiremezdin
Adam Avrupa'dan gelen daha iyi teklifleri reddetti Fransa'da kalmak için
Bu Abdurrahim ve Şükrü Monaco’duğumun yerinde ne yapıyorlar dünden beri? Döndüler mi veya ne zaman dönecekler? Birisi bilgi verebilir mi lütfen..
mitroglunun solunda ki futbola tepki olarak dünyaya gelmekle kalmamış üstelik birde bize gelmiş olan tosun ömer bayram mı
Sen yanindaydin demi teklifleri red ederken.
Nerdeyse fenere gitmis adam bizede gelirdi.
çok samimi diyorum şu herifi serbest bıraksak bile bir tane kulüp almaz sabri içinde aynısını dedim göztepe bile bir sene dayanabildi.Yemin ediyorum şu herife ve emre taşdemire verilen bir kuruş bile haramdırHem sakali var hem 'buraya kapağı attim, sulalem rahat' gulumsemesi atmış.
Yani kuvvetle muhtemel Ömer olabilir..
Emre de var bişiler olabilir o. En azından teknik var.çok samimi diyorum şu herifi serbest bıraksak bile bir tane kulüp almaz sabri içinde aynısını dedim göztepe bile bir sene dayanabildi.Yemin ediyorum şu herife ve emre taşdemire verilen bir kuruş bile haramdır
hoca neden röportaj versinki Hocam listeyi vermiş bekliyor.Yapılması gerekenler yapılmazsa o zaman röpartajda verir ayarda verir Allahın izniyleBu yönetim niye böyle ya ? Anasını satıyım ligler oynanırken her gün güvenlik kamerasına konuşan adamlar transfer sezonunda daha çıkıp adam akıllı 1 kez konuşmadılar.
Hocada hiç bi yerde ne röportaj veriyor ne bişey. Çok hata yapıyorlar
emrenin omuz omuza mücadelede geçebileci tek bir ne sağ bek nede sağ açık var bu ligteEmre de var bişiler olabilir o. En azından teknik var.
hoca neden röportaj versinki Hocam listeyi vermiş bekliyor.Yapılası gerekenler yapılmazsa o zaman röpartajda verir ayarda verir Allahın izniyle
Emre Mor’un KAP’ını bekliyoruz 2 haftadır renkdaşım. Bence gayet sakiniz. Bu konuyla alakalı bir açıklama duydun mu sen hiç? Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama. Gayet sakinim.Kardeş sakin olsana ya?
Moderatör olacak arkadaşlar, forumdaki arkadaşlar burada sakin olamayacak ise nöbetten atın.
Bu ne ya sürekli bi agresiflik, bir stres.
Stres atmaya geliyoruz foruma işten sonra. Millet ‘kodumun Monaco’sunda ne yapıyorlar dünden beri’.
FM mi oynuyosun?
Hayatında transferin nasıl olduğunu, nasıl gerçekleştiğini gördün mü hiç?
Prosedürler, kontrat hazırlamalar, kontratı tercüme etmesi, banka teminatları, çocukların okulu, yıllık maaşı, imza parası, imaj hakları, bonuslar, kontrat süresi, menajer ücretleri, geçtiğimiz dönemin sağlık raporları.
Bu sadece oyuncu kısmı.
Monaco kısmına girmiyorum bile.
Adamların karşısında sen otursan, heyecandan elin ayağın titrer. Hayatında 10.000 lirayı bir arada görmemiş insanlar burada ahkam kesmesin.
Milyon euro’lar konuşuluyor, bilmiyorum farkında mısınız? Kendinize gelin, size yakışıyor mu hiç.
Geri dönüşü olmayan paralar bunlar. Bunun parasını yönetim ödüyor her ay.
Ben bilmem kaç bin euroluk araba alırken, onun A’dan Z’ye kadar hesabını yapıyorum. Bu arabanın masraflarını karşılayabilecek miyim? Sigortasını, benzin masraflarını? Yoksa alınması kolay, ya ödemesi?
Normal şartlarda transfer gizli yürütülen bir olaydır... Özellikle bizim gibi kılı kırk yatan kulüpler için. Niye her dakika açıklama yapıp da piyasayı arttıralım? Belki Falcao görüşmeleriyle başka bir santraforum fiyatını düşürüyorlar. İlla biz şunu istiyoruz bunu istemiyoruz diye açıklama mı yapacaklar?Bu yönetim niye böyle ya ? Anasını satıyım ligler oynanırken her gün güvenlik kamerasına konuşan adamlar transfer sezonunda daha çıkıp adam akıllı 1 kez konuşmadılar.
Hocada hiç bi yerde ne röportaj veriyor ne bişey. Çok hata yapıyorlar
Normal şartlarda transfer gizli yürütülen bir olaydır... Özellikle bizim gibi kılı kırk yatan kulüpler için. Niye her dakika açıklama yapıp da piyasayı arttıralım? Belki Falcao görüşmeleriyle başka bir santraforum fiyatını düşürüyorlar. İlla biz şunu istiyoruz bunu istemiyoruz diye açıklama mı yapacaklar?