Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Abdurrahim ve Şükrü Monaco’duğumun yerinde ne yapıyorlar dünden beri? Döndüler mi veya ne zaman dönecekler? Birisi bilgi verebilir mi lütfen..

Kardeş sakin olsana ya?

Moderatör olacak arkadaşlar, forumdaki arkadaşlar burada sakin olamayacak ise nöbetten atın.

Bu ne ya sürekli bi agresiflik, bir stres.

Stres atmaya geliyoruz foruma işten sonra. Millet ‘kodumun Monaco’sunda ne yapıyorlar dünden beri’.

FM mi oynuyosun?

Hayatında transferin nasıl olduğunu, nasıl gerçekleştiğini gördün mü hiç?

Prosedürler, kontrat hazırlamalar, kontratı tercüme etmesi, banka teminatları, çocukların okulu, yıllık maaşı, imza parası, imaj hakları, bonuslar, kontrat süresi, menajer ücretleri, geçtiğimiz dönemin sağlık raporları.

Bu sadece oyuncu kısmı.

Monaco kısmına girmiyorum bile.

Adamların karşısında sen otursan, heyecandan elin ayağın titrer. Hayatında 10.000 lirayı bir arada görmemiş insanlar burada ahkam kesmesin.

Milyon euro’lar konuşuluyor, bilmiyorum farkında mısınız? Kendinize gelin, size yakışıyor mu hiç.

Geri dönüşü olmayan paralar bunlar. Bunun parasını yönetim ödüyor her ay.

Ben bilmem kaç bin euroluk araba alırken, onun A’dan Z’ye kadar hesabını yapıyorum. Bu arabanın masraflarını karşılayabilecek miyim? Sigortasını, benzin masraflarını? Yoksa alınması kolay, ya ödemesi?

Hem sakali var hem 'buraya kapağı attim, sulalem rahat' gulumsemesi atmış.

Yani kuvvetle muhtemel Ömer olabilir..
çok samimi diyorum şu herifi serbest bıraksak bile bir tane kulüp almaz sabri içinde aynısını dedim göztepe bile bir sene dayanabildi.Yemin ediyorum şu herife ve emre taşdemire verilen bir kuruş bile haramdır

Bu yönetim niye böyle ya ? Anasını satıyım ligler oynanırken her gün güvenlik kamerasına konuşan adamlar transfer sezonunda daha çıkıp adam akıllı 1 kez konuşmadılar.

Hocada hiç bi yerde ne röportaj veriyor ne bişey. Çok hata yapıyorlar

çok samimi diyorum şu herifi serbest bıraksak bile bir tane kulüp almaz sabri içinde aynısını dedim göztepe bile bir sene dayanabildi.Yemin ediyorum şu herife ve emre taşdemire verilen bir kuruş bile haramdır
Emre de var bişiler olabilir o. En azından teknik var.

Bu yönetim niye böyle ya ? Anasını satıyım ligler oynanırken her gün güvenlik kamerasına konuşan adamlar transfer sezonunda daha çıkıp adam akıllı 1 kez konuşmadılar.

hoca neden röportaj versinki Hocam listeyi vermiş bekliyor.Yapılması gerekenler yapılmazsa o zaman röpartajda verir ayarda verir Allahın izniyle

8 teklif ve satmak istediğin adam şimdi izni bitse de nasıl kampa gelecek? Bu iş uzarsa iki taraf da zarar görür. Diagne işi en geç haftaya bitmeli.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarın maçtan sonra hocanın çıkıp diagneye sahip çıkmasını bekliyorum

daha bu takımın golcüsü tatilde vs demesi lazım

Kardeş sakin olsana ya?

Moderatör olacak arkadaşlar, forumdaki arkadaşlar burada sakin olamayacak ise nöbetten atın.

Bu ne ya sürekli bi agresiflik, bir stres.

Stres atmaya geliyoruz foruma işten sonra. Millet ‘kodumun Monaco’sunda ne yapıyorlar dünden beri’.

FM mi oynuyosun?

Hayatında transferin nasıl olduğunu, nasıl gerçekleştiğini gördün mü hiç?

Prosedürler, kontrat hazırlamalar, kontratı tercüme etmesi, banka teminatları, çocukların okulu, yıllık maaşı, imza parası, imaj hakları, bonuslar, kontrat süresi, menajer ücretleri, geçtiğimiz dönemin sağlık raporları.

Bu sadece oyuncu kısmı.

Monaco kısmına girmiyorum bile.

Adamların karşısında sen otursan, heyecandan elin ayağın titrer. Hayatında 10.000 lirayı bir arada görmemiş insanlar burada ahkam kesmesin.

Milyon euro’lar konuşuluyor, bilmiyorum farkında mısınız? Kendinize gelin, size yakışıyor mu hiç.

Geri dönüşü olmayan paralar bunlar. Bunun parasını yönetim ödüyor her ay.

Ben bilmem kaç bin euroluk araba alırken, onun A’dan Z’ye kadar hesabını yapıyorum. Bu arabanın masraflarını karşılayabilecek miyim? Sigortasını, benzin masraflarını? Yoksa alınması kolay, ya ödemesi?
Emre Mor’un KAP’ını bekliyoruz 2 haftadır renkdaşım. Bence gayet sakiniz. Bu konuyla alakalı bir açıklama duydun mu sen hiç? Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama. Gayet sakinim.

Normal şartlarda transfer gizli yürütülen bir olaydır... Özellikle bizim gibi kılı kırk yatan kulüpler için. Niye her dakika açıklama yapıp da piyasayı arttıralım? Belki Falcao görüşmeleriyle başka bir santraforum fiyatını düşürüyorlar. İlla biz şunu istiyoruz bunu istemiyoruz diye açıklama mı yapacaklar?

Kiralık sözleşmesi sona eren Badou Ndiaye ve Fernando’nun ayrılığı sonrasında orta saha kurgusunu yenileyecek olan Galatasaray’da gündemin ilk sırasında defansif orta saha pozisyonunda kimin transfer edileceği merak konusu.. Daha önce Gustavo Cuellar ve Josef de Souza’nın şartlarını soran Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim’in listesinde ilk sırada bulunan Victor Wanyama için harekete geçti. İmparator’un altı numaralı pozisyon için hazırladığı listenin ikinci sırasında ise Everton’da forma giyen Morgan Schneiderlin var.

Yeni sezonda orta saha kurgusunda safkan bir 6 numara arayan teknik direktör Fatih Terim, merkez orta sahada Seri ve Belhanda’nın arkasını toparlayacak bir isim istiyor. Son iki sezondur orta sahada rakiplerine gerek fiziksel gerekse de teknik anlamda üstünlük kurarak şampiyonluğa ulaşmayı başaran Galatasaray’da yeni sezon öncesinde hedef Tottenham’da satış listesine konulan tecrübeli oyuncu Victor Wanyama oldu. Geçtiğimiz sezonun ilk haftalarında yaşadığı diz sakatlığı sonrasında uzun bir süre takımdaki yerini kaybeden 28 yaşındaki Kenyalı defansif orta saha, özellikle sezonun ikinci yarısından itibaren kadroda rotasyonda kendisine yer buldu. 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun menajerine şartlarını soran Galatasaray yönetimi, yıllık 2.4 milyon Euro ücretin yanı sıra bonservis bedelinin beklenenden yüksek olması halinde zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayabileceklerini bildirdi. Wanyama her ne kadar son iki sezonda sakatlıklar sebebiyle Tottenham'da uzun süreler forma giyemese de, Premier Lig'de ciddi bir piyasası olan yıldız oyuncunun transferi pek kolay olmayacak. Düzenli olarak forma giyebileceği ve Şampiyonlar Ligi faktörünü pazarlık aşamasında kullanan Galatasaray'da, idari menajer Şükrü Hanedar’ın önümüzdeki günlerde Londra ekibinin yöneticileriyle görüşmesi bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde Londra temsilcileriyle yapacağı görüşmede anlaşma sağlanamazsa Galatasaray’da yıldız oyuncunun alternatifi ise hazır.. Wanyama için olumsuz yanıt alınması halinde Everton’da geçen sene forma şansı bulmakta zorlanan Fransız defansif orta saha Morgan Schneiderlin listedeki ikinci isim.. Sarı-Kırmızılı yetkililer, geçen sezon Henry Onyekuru’nun kiralanması sürecinde iyi ilişkiler kurduğu Everton yönetimini 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi konusunda ikna etmek için uğraşacak. Everton’da geçen sezon pek fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmayı düşünen Fransız oyuncunun menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor.

Teknik direktör Fatih Terim, ekibiyle yaptığı görüşmelerin ardından yönetime verdiği listede Victor Wanyama’nın adını ilk sıraya yazdığı ve 28 yaşındaki oyuncunun hem performans hem de yaş olarak Morgan Schneiderlin’in önünde olduğunu belirterek şartların zorlanmasını istediği iddia ediliyor. Kenya milli takımıyla Afrika Kupası oynayan Wanyama’nın önümüzdeki günlerde Tottenham kulübünün yeni sezon hazırlıklarına katılması beklenirken, geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Londra temsilcisi yıldız oyuncuyu kalabalık orta saha rotasyonu nedeniyle satış listesine koymuştu.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Normal şartlarda transfer gizli yürütülen bir olaydır... Özellikle bizim gibi kılı kırk yatan kulüpler için. Niye her dakika açıklama yapıp da piyasayı arttıralım? Belki Falcao görüşmeleriyle başka bir santraforum fiyatını düşürüyorlar. İlla biz şunu istiyoruz bunu istemiyoruz diye açıklama mı yapacaklar?

"Transfer gelişmeleri olumlu ilerliyor zannedersem 1-2 hafta için yol almış oluruz"

Bu açıklama yapıldı diye oyuncunun ücreti mi artacak ? Çok mu zor şunu demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt