Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Aynen takımının başında idmanda.hoca neden röportaj versinki Hocam listeyi vermiş bekliyor.Yapılması gerekenler yapılmazsa o zaman röpartajda verir ayarda verir Allahın izniyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen takımının başında idmanda.hoca neden röportaj versinki Hocam listeyi vermiş bekliyor.Yapılması gerekenler yapılmazsa o zaman röpartajda verir ayarda verir Allahın izniyle
Umutlandırip utandırma yarabbi
Ömer Bayram ile aynı kefede olmamalı anlamında dedim, hiç olmazsa teknik var. Hiç oynamadan güçsüz sakatlıktan yeni çıkmış geldi. Bartali üstadın idmanlarını iyice yesin bakalım. Umutluyum ondan benemrenin omuz omuza mücadelede geçebileci tek bir ne sağ bek nede sağ açık var bu ligte
Bence değil. Eğer beklediğimiz katkıyı verirse 7 8 bile verilir. Ekstra bise yapmasına gerek yok standart oyununu oynasa çağ atlarız. Tutanimiz iyi atanı da iyi yaptık mı biter bu iş. En azından kağıt üstünde öyle duruyor. FT faktörünü de düşünürsek herşey güzel olacak gibi de duruyor tabifalcao için 3x6 milyon avro çok degil mi haci

inşallah hocam dediğin gibi olurÖmer Bayram ile aynı kefede olmamalı anlamında dedim, hiç olmazsa teknik var. Hiç oynamadan güçsüz sakatlıktan yeni çıkmış geldi. Bartali üstadın idmanlarını iyice yesin bakalım. Umutluyum ondan ben
baykut bince
Umutlandırip utandırma yarabbi
Yav başkan taraftarın gönlü olsun diye Emre yi söyledi yer yerinden oynadı. Bu kadar istenildiği görünce herkes para koparmaya çalışıyor işte."Transfer gelişmeleri olumlu ilerliyor zannedersem 1-2 hafta için yol almış oluruz"
Bu açıklama yapıldı diye oyuncunun ücreti mi artacak ? Çok mu zor şunu demek
Aspor'u genel olarak ciddiye alanin zekasindan süphe ederimAspor'un video yahut herhangi bir kanıt göstermeden sunduğu habere inan var mı![]()

Rant sağladığını düşünürsek evet. Maddiyata dökülebilir.Duyumculuk bir meslek mi?