Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakinliğine hayranım Arda

Baski yapmak farkli,yangin cikarmak farkli Bana göre

Baski yapilsin mi evet,sosyal medya da yöneticilere teknik ekibe scout ekibine hakaret edilsin mi hayir

Benim görüsüm bu,takip ettigim kadariyla baski degil de diger secenegi tercih eden taraftar sayimiz bayagi fazla

Uçakları düşse üzülürmüsün renkdaşım ben şahsen hiç üzülmem.
manisa maçında onların bir oyuncusu ismini hatırlamıyorum kalp krizi geçirmişti.Hatırlarsın belki valla hocam hiçbir başarı bence insan hayatından önemli değildir orda anladım.Aileleri evlatları eşleri anneleri babaları var kim olursan olsun üzülürüm.Allah korusun

EAQ0tUMWkAAGCQb

Şükrü ve Abdürrahim’in Monaco’da olduğunu bu forum hariç medya yada duyumculardan veren oldu mu hiç? Bu mesele kafamı kurcalıyor.

Uçakları düşse üzülürmüsün renkdaşım ben şahsen hiç üzülmem.
Abartmaya gerek yok.O insanların da aileleri sevdikleri var.Hayat futboldan ibaret değildir hocam.Ben de sevmiyorum ama ölmelerin temenni etmek ya da ölseler üzülmem demek kötü bir düşünce.

Baskan bile Emre Mor olayinda patladi. Bir kac güne aciklama gelir dedi, sanirim 2 hafta gecti üzerinden hala tik yok.

Umarim transferler milli topcularla birlikte Agustostaki kampa yetisirler.

Baskan bile Emre Mor olayinda patladi. Bir kac güne aciklama gelir dedi, sanirim 2 hafta gecti üzerinden hala tik yok.

Umarim transferler milli topcularla birlikte Agustostaki kampa yetisirler.
Niye konuşmuyorlar diyoruz ama bi konuştu batırdı, Mustafa başkanı severim ama bi başkan çıkıp konuştu mu o iş olacak, olmayınca sus pus olmak zorunda kalırsınız

ses yok göruntu yok. A spor gene kaba bir yerlerinden uydurmus. Bir yönetici tek hedefimiz cagneyi satmak dermi?

Bu capraz baglar neden kopar?

Sanirim, kaslarin yeterince saglam olmamasindan dolayi, yeterince de acma-germe hareketler yapilmadigi icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt