Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi biz Falcao ile temastaysak bunun KAP üzerinden aciklanmasi gerekmiyor mu "görüsmelere basladik tarzinda". Emre Mor'da da bildirim yapmadilar.

KAP'i kimsenin taktigi yok acikcasi. Sadece Ünal Aysal döneminde Elmander yüzünden ceza yemisitk o cezanin tadi da bir baskaydi be, keske olsa da bir daha transfer aciklasa :)

Hislerime göre falcao olmaz balotelli gelir diye düşünüyorum balotelli çok iatedifim bir isim ama.falcao fersah fersah üstün

emrenin omuz omuza mücadelede geçebileci tek bir ne sağ bek nede sağ açık var bu ligte
Ömer Bayram ile aynı kefede olmamalı anlamında dedim, hiç olmazsa teknik var. Hiç oynamadan güçsüz sakatlıktan yeni çıkmış geldi. Bartali üstadın idmanlarını iyice yesin bakalım. Umutluyum ondan ben

falcao için 3x6 milyon avro çok degil mi haci
Bence değil. Eğer beklediğimiz katkıyı verirse 7 8 bile verilir. Ekstra bise yapmasına gerek yok standart oyununu oynasa çağ atlarız. Tutanimiz iyi atanı da iyi yaptık mı biter bu iş. En azından kağıt üstünde öyle duruyor. FT faktörünü de düşünürsek herşey güzel olacak gibi de duruyor tabi

2+1 yapilsin. Ilk 2 sene 6,5 milyon olsun, son sene 5 milyon. Ikinci sezonda 25x45 dakika oynarsa sözlesmesi uzasin. 2. Sezonda kötü oynar veya sakatlanirsa, ucuz kurtulmus oluruz.

Trabzon Şiki almış romadan keşke biz alsaydık pazarı olan genç iyi forvet

"Transfer gelişmeleri olumlu ilerliyor zannedersem 1-2 hafta için yol almış oluruz"

Bu açıklama yapıldı diye oyuncunun ücreti mi artacak ? Çok mu zor şunu demek
Yav başkan taraftarın gönlü olsun diye Emre yi söyledi yer yerinden oynadı. Bu kadar istenildiği görünce herkes para koparmaya çalışıyor işte.

Gerek yok gerçekten transfer ile ilgili açıklama yapılmasına olsun bitsin ondan sonra. Çalışmalar iyi gidiyor desin ondan sonra herkes umutlansın ardından transfer olmasın... Niye kendilerini topun üzerine koysunlar ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt