Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c639134df3bd183ac6cc5dd0dfb7383f.jpg
5cbe177f79e5ba531c0b3abb2a5cb071.jpg

O değilde şu toptan almak için sinema ya gitmemiştim orta okulda param bitmesin diye vay bee
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Adam Benjamin Buttons

Ryad Boudebouz zu Saint Étienne.

Genelde yayin yaptigi her yerde bir anisi olur. Ay‘da da vardir kesin. ‚Burayi seçmemizin sebebi burda çok güzel anilarimiz var diyeceksiniz Adam bize transferden bahset ama oraya de gelecegim. Biz Kadirle burda eskiden hep Misket oynardik‘

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bir şey bildiği yok neyine güvenip kanal açtılar anlamıyorum
Hayır amaç İstanbul'u tanıtmak olsa kanal güzel de
Millet transfer haberi bekliyor bunlar farklı havalarda

Lille ve Hertha Berlin Dodi Lukebakio yu kiralamak istiyormuş.

Bir şey bildiği yok neyine güvenip kanal açtılar anlamıyorum
Hayır amaç İstanbul'u tanıtmak olsa kanal güzel de
Millet transfer haberi bekliyor bunlar farklı havalarda
İkiside işsiz herangi bir medya organları iş vermiyor haliyle youtube sarıyor artık bu tarz muhabirlerin çoğu .

bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. yolda esrar içen zürafaya rastlamış. zürafa kardeş bırak böy......le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş ve koşmaya başlamışlar. ileride kokain çeken file rastlamışlar. fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler başlamışlar 3ü koşmaya. az ilerid...e eroin vuran aslana rastlamışlar tavşan: aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş. aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış zürafa sormuş: aslan kardeş niye vurdun tavşana? aslan cevap vermiş: bu manyak ne zaman extacy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor.

Orman konusu geçse aklıma hep şu fıkra gelir

Tilki gece dişi aslanı bir güzel düzmüş. Sabaha kral bu olayın failin arıyormuş.. Uyanık tilki de çakala aslan ormana müdür seçiyor diye gazı vermiş.. Aslan kim kim diye kükrerken çakal benim kralım demiş.. Kral da bunu bir güzel düdüklemiş.. Çakal sallana sallana geliyormul tilki de gülerek ulan müdür oldun yürüyüşün değişti demiş..

bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. yolda esrar içen zürafaya rastlamış. zürafa kardeş bırak böy......le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş ve koşmaya başlamışlar. ileride kokain çeken file rastlamışlar. fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler başlamışlar 3ü koşmaya. az ilerid...e eroin vuran aslana rastlamışlar tavşan: aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş. aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış zürafa sormuş: aslan kardeş niye vurdun tavşana? aslan cevap vermiş: bu manyak ne zaman extacy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor.

Rengim, iyimisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt