Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satis yapilsa daha rahat hareket edecegiz

Ben falcao transferinde sorunun sadece Monaco oldugunu dusunmuyorum,falcao da bonservissiz olacaksa imza parasi verin diyordur mesela

Belli ki biraz zaman lazim,ayrica Ahmet bulut’un bu transfer icin yuzde 50 demesi olumlu ilerlediginin bir isareti bence

Mısırlı golcü Tarik Hossam Wiltord Bordeaux ya imzalamış

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Ahmet Bulut ardayı 40 a barça ya itelemis adam, isterse yapar.

A8A28AAB-561A-4B4D-8D1E-4DC80A0B580A.webp

Bu dombili de çok çıkmaya başladı ekranlara.
Gözüme batmaya başladı..
Başına gelecek var Demekki..

Hamdolsun, zurafa ve tavsan kıssasından bir hisse almakla meşgulum. Ne olacak bu transferlerin hali. Gelecek sezon icin diagne formasi almayi dusunuyorum gitmezse. Adam cok yiprandi. Destek olmak lazim
Bir şey olmaz o davara. Gelecek izinden bakacak tekliflere hangisi işine geliyorsa gidecek oraya. Bizi germek için geniş alıyor virajı şerefsiz.

İyi adamlarla uğraşmasalar şimdiye biterdi transferler diye düşünüyorum. İyi adamın talibi çok oluyor malumunuz.

Tabi ben iyi niyetli ve safım, orası ayrı konu

Melo ile gram alakası yok

Adamın tek iyi olduğu yön pasör tarafı ısırgan bir orta saha değil
Isırganlıktan kasıt ne ki ? Melo gösteriyor şova döküyordu olayı sadece .
Lemina dediğimiz adam Premier ligte en çok top çalan ve en çok top kesen oyunculardan ilk 10da dır orta saha olarak bulabiliyorsan istatistiklere bak istersen Youtube videolarından sadece teknik olduğunu gördüğün için böyle bir varsayım yaptığını düşünüyorum ama büyük bir yanılgı içersindesin.

Lemina dediğimiz adam Premier ligte en çok top çalan ve en çok top kesen oyunculardan ilk 10da dır orta saha olarak bulabiliyorsan istatistiklere bak istersen Youtube videolarından sadece teknik olduğunu gördüğün için böyle bir varsayım yaptığını düşünüyorum ama büyük bir yanılgı içersindesin.

EPL'yi takip ediyorum o yüzden youtube bakmama gerek yok

Buyur ilk 20 de bile yok

EPL'yi takip ediyorum o yüzden youtube bakmama gerek yok

Buyur ilk 20 de bile yok

Bu attığın toplam top çalma sayısı sezon boyunca 20 maç oynadığı için listede olmayabilir mi acaba ??
Aaaa premier ligin en ısırgan orta sahası Ngolo Kante'de yok ilk 20 ' de neden acaba ? :)

Top çalmada 16. Top kesmede 7. Ymis bu sezon.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt