Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın Avusturya kampına deneme amaçlı davet ettiği 17 yaşındaki Ajdin Hasic, Dinamo Zagreb'den davalara konu olan bir süreçle ayrıldı. Hırvat basını ayrılık sonrası Dinamo'ya 10-15m € kazandırabilecek oyuncunun bedavaya bırakıldığını yazmıştı.

O kadar iyiyse biz alak

Bu Ergin Kayıoğlu ısrarla Falcao gelecek diyor
Kaynağını da transfer sonrası açıklayacakmış
Ayrıca bu adamın takipçisi en son 8 bin küsürdü Falcao haberinden sonra 10 binlere çıkmış

48403589_2184085848508140_5290310771253706752_n.jpg

oltion

ocakta resmi sözleşme imzalanacakmış

Mevlüt gelir cagne de gitmezse yönetim benim için geçen transfer nöbetleri standardını tutturmuş olur. Falcao olur olmaz bilmem de sanki oyalanıyoruz gibi geliyor nedense.

Donk zaten reis. Adamı kenara attılar, çöp muamelesi yaptılar, yılmadı yıkılmadı, savaştı ve formayı kaptı. Adam bu yaşta kaç milyonluk Ndiaye yi kesti ve bu Ndiaye kupada full oynamış ve iyi oynamış.
Yedekte durur ses etmez, oyuna sokarsın elinden geleni yapar, sert mücadeleci. Keşke 10 yaş genç olsaydı.
Fener maçlarında ayrıca muhakkak oynaması şart. Emre yoksa Kocasını özler ;)

Fenerliler yine rahat durmuyor

Hocanın bir videosunu bulmuşlar bir ödül töreninden kesit yapmışlar.Fetöcü diye algı yapmaya çalışıyorlar

Fenerliler yine rahat durmuyor

Hocanın bir videosunu bulmuşlar bir ödül töreninden kesit yapmışlar.Fetöcü diye algı yapmaya çalışıyorlar

bu chemedya denilen iti kuytu bir kösede yakalayip, bacaklarini kirmayan tribüncü de kendisine ultra demesin hiiymina...

Deger degmez, Galatasaray´a bu tip algi calismasini o fistik kadar beyini ile yürüten bu yer elmasina artik bir ceza kesilmelidir.

onu yönetim yapacak. şimdi ibret için bir kişiye ceza aldırsalar kimsenin daha sesi çıkmaz ama albayrak çıkıp galatasaraya her gün hakaret eden kanala açıklama yapıyor. yani kısacası yönetim sallamıyor bende sallamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt