Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onu yönetim yapacak. şimdi ibret için bir kişiye ceza aldırsalar kimsenin daha sesi çıkmaz ama albayrak çıkıp galatasaraya her gün hakaret eden kanala açıklama yapıyor. yani kısacası yönetim sallamıyor bende sallamıyorum.

dava acarak olacak is degil bunlar, adamlar öyle yada böyle siyriliyor zaten hep.

EAQSNvkWkAEPQlj

Yanlış ben 32 milyon diye duydum
Kasımpaşaya değil Kasımpaşaya 13 milyon Euro ödendi 2.4 de kdvsi

15.4 milyon euro

bu paraya diagnenin 3 kat iyisinin bulunmaması saçmalık

üstelik o tarihe geldiğimide yaklaşık 6 aydır aralıksız santrafor arıyorduk

6 aydır santrafor aradıklarından pek emin değilim. Bizimkiler muğlak adamların peşinde zaman kaybedip son anda Diagne kazığını yediler. Alan transferinin Fifa'ya takılma olasılığını görüyorsan son güne kadar o adamı kovalamayacaksın. Pato'nun ekonomik sınırları aştığını görüyorsan son güne kadar kovalamayacaksın. Dünyada adam kalmamış gibi kulübün bütün kaynaklarını hangi akla hizmet Kasımpaşa'nın vasat forvetine yatırırsın? 3-4m edip etmeyeceği şüpheli bir adama o parayı yatırırken hiç mi araştırmazsınız, soruşturmazsınız? Scout ekibi ne işe yarar? Bu adamlar fikir beyan etmekten aciz ise ne arıyorlar o mevkilerde? Umarım yine 7-8 gibi satabiliriz de fazla zarar etmeden kurtuluruz. Şu düştüğümüz hale bakın, yana yana kazıklayacak arap kulübü arıyoruz. Galatasaray'ı bu gibi seviyesiz işlerde görmek beni taraftar olarak rahatsız ediyor.

Kabaca göz gezdirdim ve ligin ilk yarısı 35 puan civari toplayan klüp genelde son ana kadar zirvede yer alıyor. Başakşehir hep bu civarda toplamış son 3 sene özellikle.

Yani bizim hedefimiz en az 40 puan olursa ve başarırsak rahatça ipi göğüsleriz gibi. Ligin hep ikinci devresi açılıyoruz ama papaz her zaman pilav yemez.

Bu sebeple ne yapip edip 40 üzeri puanla devreyi kapatmalıyız. Insallah başarırız.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ibra gelsin bi yil gözlerdeki pasi silsin gitsin 37li ibra ronaldo gibi 42ye kadar yolu var

Bu şikeciler Kruse ve Rodrigeze yıllık toplam 10 milyon civarı para vermiyorlarsa bende bişi bilmiyorum. Bonuslarla beraber.bide utanmadan bedava kiraladık diyorlar.seneliği 2,5 milyona kiralamışlar. Arap kulübü açıklamış. Fakat bunu konuşacak ne yürek var ne şeref var ne haysiyet var ne onur var bizim satılmış basında.
Bizim futbolunu beğenmediğimiz, Araplar bile soruşturma açmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt