Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruyu ilk 11 garantisi olmadan everton kiralamaz. Babel varken oynama ihtimali de bir hayli zor.

Onyekuru konusu önemli,Onyekuru direk gelirse yabancı hakkımız kalmıyor Diagne satılsa 1 tane yabancı kalıyor bu durumda 6 numarada mı kullanılır forvette mi bu önemli. Bence 6 numarada kullanılır Babel ve Onyekurudan 1 tanesini yedek oturtmak lüks,Babeli forvete atar onuda Mitroglou yedekler

Vallahi transfer kabiliyet ve ikna işi ilk planda.Alın bu floodu okuyun.Floodda bahsi geçen transfer olur yada olmaz ama adamlar her yolu deniyor

Basit işlem Babel forvete geçecek Onyekuru sola,Diagnenin yerine 6 numara alınacak.

Bence boşuna forvet bekliyoruz
Forvet geliiirrrrr.... Umudunuzu yitirmeyin... Ancak şu şekilde de olabilir seri belhanda yanyana oynar babel forvet arkası oynar. Sol kanada Onye gelir ki ben geleceğini düşünüyorum.

Forvet geliiirrrrr.... Umudunuzu yitirmeyin... Ancak şu şekilde de olabilir seri belhanda yanyana oynar babel forvet arkası oynar. Sol kanada Onye gelir ki ben geleceğini düşünüyorum.

Onyekuru bencede gelecek.

Ama Babel forvet arkası oynayamaz kariyerinde 5 maç oynamış sadece orda. Yani durum şu ya forvet ya 6 numara Onyekuru geldiği taktirde. Eğer Mariano gibi bi ayrılık gelirse o ayrı tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt