Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.894
- 4.335
- 1.198
Sevmiyorum kendisinijosef gelmesin diyen arkadaşların fikrini çok merak ediyorum,biz bu oyuncuyu kendi ligimizde izledik,yine büyük oyuncu hayallerinin peşine düştük malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevmiyorum kendisinijosef gelmesin diyen arkadaşların fikrini çok merak ediyorum,biz bu oyuncuyu kendi ligimizde izledik,yine büyük oyuncu hayallerinin peşine düştük malesef
Temmuz ayında Seri’yi aldığımıza dua edin.
Diğer transferler 31 ağustos saat 23:59’da gelir.
Onyekuruyu ilk 11 garantisi olmadan everton kiralamaz. Babel varken oynama ihtimali de bir hayli zor.
3.50€danke bitte doner
Raşit Altun:
Falcao transferinde konuşulan rakamlar
Anlaşılan rakam €5.000.000 maaş + maç başı (€50.000)
Monaco'nun isteği €5.000.000 bonservis
Galatasaray'ın önerisi €3.500.000
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raşit Altun:
Falcao transferinde konuşulan rakamlar![]()
Anlaşılan rakam €5.000.000 maaş + maç başı (€50.000)
Monaco'nun isteği €5.000.000 bonservis
Galatasaray'ın önerisi €3.500.000
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forvet geliiirrrrr.... Umudunuzu yitirmeyin... Ancak şu şekilde de olabilir seri belhanda yanyana oynar babel forvet arkası oynar. Sol kanada Onye gelir ki ben geleceğini düşünüyorum.Basit işlem Babel forvete geçecek Onyekuru sola,Diagnenin yerine 6 numara alınacak.
Bence boşuna forvet bekliyoruz
Istermisin Taner?
Su mac basina kaldirsak ve bonservis biraz ense iyi olur gibi.
Forvet geliiirrrrr.... Umudunuzu yitirmeyin... Ancak şu şekilde de olabilir seri belhanda yanyana oynar babel forvet arkası oynar. Sol kanada Onye gelir ki ben geleceğini düşünüyorum.