Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu arada BALOTELLİ boşta hala bir takımla anlaşmadı falcao olmazsa balotelli olurmu acaba

Diagne ile lige basliyoruz diagne ilk 2 haftada 5 gol atiyor
Sonra transferin son ikinci gunu bir arap takimi 15 teklif ediyor

Bu oladilik var

Trajikomik olurdu

Bu seferde kimse gitmesin der :))))

Bu adamla biz ne yapacagiz

Kimsede diyemez bu adam ilk iki hafta 5 gol atamaz diye

banega geliyor
banega geldi
banega geldi mi?
sevilla orta saha transfer etti, banega geldi
sevilla bonservis yükseltti
banega gelmeyebilir
seri hayırlı olsun

---------------------------------------------------
falcao geliyor
falcao geldi
falcao geldi mi?
monaco forvet transfer etti, falcao geldi
monaco bonservis istedi
falcao gelmeyebilir
?

:unsure:
1563976318790.webp
1563976333503.webp

1563976351367.webp

Bu arada....

Forma alıp ta herhangi bir futbolcunun parasını çıkartım hayalinizi yıkmak istemem ama bu Türkiye'de pek mümkün değil.

1+1.5 milyon sadece falcao formasını satabilirsek yıllık 6 milyon Euro maaşı çıkar ancak.

Drogba- Sneijder döneminde rekorumuz 400 bindi galiba.

Zor iş yani

Marsilya taraftarı bir arkadaşımla konuştum, Balotelliye etmediği küfür kalmadı. Adamlar bayran ediyorlar kurtuldukları için.

Bazı maçlar çok iyi bazı maçlar çok kötü istikrarsız vs vs

Bu transfer dönemi nedense karamsarım. Önceki mesajımda bu yazın yapılan transferleri eleştirmiştim. O zamandan bu yana Seri geldi, Emre Mor, Banega, Falcao ve Wanyama gibi isimler de konuşuluyor. Kağıt üzerinde iyi duran bu transferler malesef harcanan para, oyuncuların yaşları ve kimisinin kiralık olması sebebiyle aklımda soru işaretleri oluşturuyor.

Keşke UEFA'nın bu kısıtlamaları Türk takımlarını biraz akıllandırsaydı da altyapıya ve keşif (scout) işlerine daha planlı ve sistematik şekilde zaman ayırsaydılar. Taraftar baskısı, Türk insanının acaleci ve günü kurtaralım merakı UEFA'nın bu kadar zorlayıcı kriterlerine rağmen bizi yine çarpık kadrolar kurmaya zorluyor. Tek dikkat ettiğimiz artılar ile eksileri topladığımızda az da olsa artıda kalmaya çalışmak.

Konuşulan isimler elbette iyi, itirazım yok ancak harcanabilecek potansiyel 20 milyon € ile ilk 11'e 4-5 tane Marcao alınsaydı oyunculardan ziyade kurgulanmak istenen sistem ve yatırım beni daha çok heyecanlandırırdı.

UEFA'nın bu yaptırımları bunun için en güzel mazeretti ama Türk takımları bunu malesef değerlendiremiyor.

Diagne ile lige basliyoruz diagne ilk 2 haftada 5 gol atiyor
Sonra transferin son ikinci gunu bir arap takimi 15 teklif ediyor

Bu oladilik var

Trajikomik olurdu

Bu seferde kimse gitmesin der :))))

Bu adamla biz ne yapacagiz

Kimsede diyemez bu adam ilk iki hafta 5 gol atamaz diye
Ben sana bir şey deyim mi ama kimse duymasın bence diagne falcaodan da samattadan da daha çok gol atar bizim ligde
d.webp

hala sorguluyorum 13-15 milyon civarı para verip nasıl diagneyi aldık biz

o paraya devre arasında da iyi santrafor bulunurdu

koskoca 1 ay alan denen adamı beklemekle geçti
Ozandan gelen parayı kullandılar. Eğer kullanılmasaydı o para transfere harcanamicaktı bu dönem. Ozan satıldıktan sonra az bi zaman vardı. Şahsi düşüncem keşke trezeget i alsaydık o paraya okutması daha kolay olurdu ve biz daha pahalıya satardık. Kostas 1. Forvet Hanry onu yedekler, trezeget de Henry nin mevkide olurdu belki daha rahat şamp olurduk

Bu arada....

Forma alıp ta herhangi bir futbolcunun parasını çıkartım hayalinizi yıkmak istemem ama bu Türkiye'de pek mümkün değil.

1+1.5 milyon sadece falcao formasını satabilirsek yıllık 6 milyon Euro maaşı çıkar ancak.

Zor iş yani

şampiyonlar liginde 2 maç kazandırsa 6 milyon euro yapıyor parası çıkıyor zaten

banega geliyor
banega geldi
banega geldi mi?
sevilla orta saha transfer etti, banega geldi
sevilla bonservis yükseltti
banega gelmeyebilir
seri hayırlı olsun

---------------------------------------------------
falcao geliyor
falcao geldi
falcao geldi mi?
monaco forvet transfer etti, falcao geldi
monaco bonservis istedi
falcao gelmeyebilir
?

:unsure:
Kaliniiiiiiiiicc

hala sorguluyorum 13-15 milyon civarı para verip nasıl diagneyi aldık biz

o paraya devre arasında da iyi santrafor bulunurdu

koskoca 1 ay alan denen adamı beklemekle geçti
40 yılın başı elimize nakit 10 milyon euro geçti gittik onuda Kasımpaşa'ya bayıldık.

Ozandan gelen parayı kullandılar. Eğer kullanılmasaydı o para transfere harcanamicaktı bu dönem. Ozan satıldıktan sonra az bi zaman vardı. Şahsi düşüncem keşke trezeget i alsaydık o paraya okutması daha kolay olurdu ve biz daha pahalıya satardık. Kostas 1. Forvet Hanry onu yedekler, trezeget de Henry nin mevkide olurdu belki daha rahat şamp olurduk

ciddi plansızlık işte

6 -7 ay santrafor arayan takımın o bir ayda alan dışında alternatifleri de her an bitirecek şekilde hazırlaması gerekiyordu

Bu arada....

Zor iş yani

Hayalimizi yıktın

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

..................Wanyama
Feghouli-Seri-Belhanda-Onyekuru
....................XXXXXXX

Falcao'yu alamıyorsak bile şunu yapsak çok güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt