Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.597
- 2.178
- 1.748
Beyler bu arada BALOTELLİ boşta hala bir takımla anlaşmadı falcao olmazsa balotelli olurmu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alır pinoyu gelir reisÇare Adnan Sezgin diyebilir miyiz?
?Beyler bu arada BALOTELLİ boşta hala bir takımla anlaşmadı falcao olmazsa balotelli olurmu acaba
banega geliyor
banega geldi
banega geldi mi?
sevilla orta saha transfer etti, banega geldi
sevilla bonservis yükseltti
banega gelmeyebilir
seri hayırlı olsun
---------------------------------------------------
falcao geliyor
falcao geldi
falcao geldi mi?
monaco forvet transfer etti, falcao geldi
monaco bonservis istedi
falcao gelmeyebilir
?
![]()
Ben sana bir şey deyim mi ama kimse duymasın bence diagne falcaodan da samattadan da daha çok gol atar bizim ligdeDiagne ile lige basliyoruz diagne ilk 2 haftada 5 gol atiyor
Sonra transferin son ikinci gunu bir arap takimi 15 teklif ediyor
Bu oladilik var
Trajikomik olurdu
Bu seferde kimse gitmesin der)))
Bu adamla biz ne yapacagiz
Kimsede diyemez bu adam ilk iki hafta 5 gol atamaz diye
Ozandan gelen parayı kullandılar. Eğer kullanılmasaydı o para transfere harcanamicaktı bu dönem. Ozan satıldıktan sonra az bi zaman vardı. Şahsi düşüncem keşke trezeget i alsaydık o paraya okutması daha kolay olurdu ve biz daha pahalıya satardık. Kostas 1. Forvet Hanry onu yedekler, trezeget de Henry nin mevkide olurdu belki daha rahat şamp olurdukhala sorguluyorum 13-15 milyon civarı para verip nasıl diagneyi aldık biz
o paraya devre arasında da iyi santrafor bulunurdu
koskoca 1 ay alan denen adamı beklemekle geçti
Bu arada....
Forma alıp ta herhangi bir futbolcunun parasını çıkartım hayalinizi yıkmak istemem ama bu Türkiye'de pek mümkün değil.
1+1.5 milyon sadece falcao formasını satabilirsek yıllık 6 milyon Euro maaşı çıkar ancak.
Drogba- Sneijder döneminde rekorumuz 400 bindi galiba.
Zor iş yani
Kaliniiiiiiiiiccbanega geliyor
banega geldi
banega geldi mi?
sevilla orta saha transfer etti, banega geldi
sevilla bonservis yükseltti
banega gelmeyebilir
seri hayırlı olsun
---------------------------------------------------
falcao geliyor
falcao geldi
falcao geldi mi?
monaco forvet transfer etti, falcao geldi
monaco bonservis istedi
falcao gelmeyebilir
?
![]()
O Monnchi batıracak bu kulübü, seneye teneke bağlar yollarlar.Sevilladan oyuncu yazmayın midem bulandı hipnelerden.
40 yılın başı elimize nakit 10 milyon euro geçti gittik onuda Kasımpaşa'ya bayıldık.hala sorguluyorum 13-15 milyon civarı para verip nasıl diagneyi aldık biz
o paraya devre arasında da iyi santrafor bulunurdu
koskoca 1 ay alan denen adamı beklemekle geçti
Ozandan gelen parayı kullandılar. Eğer kullanılmasaydı o para transfere harcanamicaktı bu dönem. Ozan satıldıktan sonra az bi zaman vardı. Şahsi düşüncem keşke trezeget i alsaydık o paraya okutması daha kolay olurdu ve biz daha pahalıya satardık. Kostas 1. Forvet Hanry onu yedekler, trezeget de Henry nin mevkide olurdu belki daha rahat şamp olurduk
Bu arada....
Forma alıp ta herhangi bir futbolcunun parasını çıkartım hayalinizi yıkmak istemem ama bu Türkiye'de pek mümkün değil.
1+1.5 milyon sadece falcao formasını satabilirsek yıllık 6 milyon Euro maaşı çıkar ancak.
Drogba- Sneijder döneminde rekorumuz 400 bindi galiba.
Zor iş yani