Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seten barondur iyidir hoşdur da bu transfer döneminde pek birşey bilmiyor seri işi garanti oldu o zaman haber verdi ben falcao konusunda da çok bilgisi olduğunu zannetmiyorum zaten transfer bitene kadar konuşmıcam demiş

seten barondur iyidir hoşdur da bu transfer döneminde pek birşey bilmiyor seri işi garanti oldu o zaman haber verdi ben falcao konusunda da çok bilgisi olduğunu zannetmiyorum zaten transfer bitene kadar konuşmıcam demiş
Baron zaten hızlı haber vermez garanti haber verir. O dediyse transfer bitmiştir

@Oguz_Altay: Falcao transferiyle ilgili eksik ve yanlış bilgi veriliyor ve kulübümüzden resmî bir açıklama gelene kadar lütfen kimseye itibar etmeyiniz. Son durum şudur. Yönetimimiz ciddi anlamda bu transfer için çalışıyor fakat bitmiş veya kesin bitecek diye bir durum yok. Ama olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi konuşmuş.biraz sakin kalıp sabredin

EAPaSDIWkAEulcV

Biz nasıl çalışıyoruz adamlar nasıl çalışıyor :d

off çok sakıza döndü bu hikaye ...... böyle aşkın ızdırabını geliyorsan gel lan falcao

@Oguz_Altay: Falcao transferiyle ilgili eksik ve yanlış bilgi veriliyor ve kulübümüzden resmî bir açıklama gelene kadar lütfen kimseye itibar etmeyiniz. Son durum şudur. Yönetimimiz ciddi anlamda bu transfer için çalışıyor fakat bitmiş veya kesin bitecek diye bir durum yok. Ama olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen soğutmaya devam. Arkadaşlar bize düşen vazife fazlada üzerine düşmeyelim önce satış bi yapılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt