Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek haftaya 4 gün var.4 günde ölmezsiniz herhalde.ayrıca monaco andre silvada az para vermiş.ondan yatmıs diyolar.silva olmazsa baskanı alırlar.adamlar falcaodan kurtulma derdinde.silvayla ilgisi yok mevzunun

Yönetime yakın isimler hep bir ağızdan falcao transfer görüşmesi devam ediyor biten birşey yok vs. demeye başladı sanırım falcao ismi yavaş yavaş gündemden düşürülürken tepkiyi azaltma çalışmaları başladı hoca olumsuz rapor verdi haberi bunu takip eder ..

O değilde apoyla şükrü monacoya ne bok yemeye gittiler ben onu anlamadim. Hoca ikisinide sağlam fırçalasa bari

Aynen düşündüğüm gibi oluyor. Bence plan ortalığı soğutup Diagneyi satmak. Seten, Ali Naci, Rodop gibi isimler soğutcak ortalığı.
Hiç olmadı gitmedi diyelim Bartali reis halleder bu işi, 2 idmana çıksın :asd:
Twitin tarihini gördün di mi abi?

Takım kafilesi takım otobüsüne bindiği sırada Orhan Ak'a "Seni istemiyoruz" diyen bir Beşiktaşlı kadın taraftar görevliler taraftarından tartaklanarak itildi. Kadın taraftara "İstemiyorsan başka yere git" denildi.
Resim

Bizim Türk basını her zaman olduğu gibi abartmış

Videoyu buldum tartaklama kısmı nerede acaba :D

arkadaşlar monaco denen takım istediği forveti alabilir.bizim gibi 1 ismin peşine takılmıyo.milana falan laf etmeyi de bırakın.çok cocukca davranılyo.

Gelecek hafta ağustos başı süper kupa finali var ardından lig başlıyor feghouli kalitesini bu sene göstermiş bir futbolcu bile geç gelmenin bedelini ödedi 1 yıl yoktu neredeyse ..

ya afedersinde s..arım böyle işe tamam hasan yok falan dedi de transfer bu kadar dillendirildikden sonra herkes falcao %90 dedi falan çık bi de ki falcao gündemimizde yok tamam yarabandı çeker gibi çat diye şimdi uyutmaya çalışıyorlar iptal oldu demek için. fenerle sidik yarışında emreye milyon eurolar dökmeyi bilirler ama

şuan -2 m euro dayız al-satta.orta sahaya kiralık bir transfer daha yapacağımız düşünülürse en az -3.5,-4 m euro ekside olacağız diagne nin gitmemesi durumunda bir futbolcu daha satmamız gerekiyor umarım yunus akgün haberleri doğrudur sadece marianonun satışından(eğer satılırsa) o kadar para kazanabileceğimizi sanmıyorum yabancı sınırı durumu da var bütün yollar diagne ye çıkıyor işimiz çok zor

gelecek haftaya 4 gün var.4 günde ölmezsiniz herhalde.ayrıca monaco andre silvada az para vermiş.ondan yatmıs diyolar.silva olmazsa baskanı alırlar.adamlar falcaodan kurtulma derdinde.silvayla ilgisi yok mevzunun
Gelecek hafta olayi bahane. Gelecek haftaya kadar falcao olayi kapancak. Simdi bi anda falcao transferi olmadi derse yonetim isyan cikar resmen. Strateji bu goreceksin renkdaş

Haberlerden anladığım falcao 7 milyon civarı istiyor. hem de üç yıllık. o zaman kalsın.

Gelecek hafta olayi bahane. Gelecek haftaya kadar falcao olayi kapancak. Simdi bi anda falcao transferi olmadi derse yonetim isyan cikar resmen. Strateji bu goreceksin renkdaş
göreceğim bişey yok.falcao gelecek Allah'ın izniyle.40 gün var transfer döneminin kapanmasına.hoş ben samattadan yanayım bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt