Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ben normalde sık sık yazmıyorum forumda genelde takip tercihim.Çok çabuk polemik vs gibi durumlara girmeye müsait bir yapım olduğundan heralde bilemiyorum sadece okumak daha uygun geliyor bana...ha niye mi yazdım şimdi, Sneijder transferinde de uykusuz geçen geceler sonrası totem olsun diye yazmıştım forumda ve Aslan parçası gelmişti.Aynı totemi Falcao içinde yapıyorum ... bilmem nedendir çok sık hissetmesem de bu tür duygular bu adam gelecek düşüncesi çok ağır basıyor...hadi hayırlısı

Senelik 4 mil maaş, 2,5 kiralama, toplam senelik 6,5 milyon.
2 senede 13 milyon gömmüşler Rodrigeze. Afferim lan şu Araplara :asd:

Sezon biterken en acil ihtiyacimiz ortasahaydi sezon bitti yeni sezon başlıyor en acil.ihtiyacimiz hala ortasaha ve adı bil gecmiyoru kime teşekkür etsek acaba

Mesela emre mor olayinda kap diyip heveslendirip sonra ustune 1 tane bile aciklama yapmadilar. Bundan daha kotu bisey olabilir mi ?

Başkanın ordaki "Emre bence yuvasına geldi neyse KAP ı bekleyelim" cümlesi tamamen amatörce bir açıklamadır...

Bizi de zaten "aha başkan böyle dediyse bu iş bitmiştir" durumuna sokan o oldu açıkçası...

emin olun diagneyi satmıyoruz o bizim en kıymetli futbolcumuz golcümüz desek şimdi 20m euroya satmıştık adamı. kendi değerimizi bu kadar alçaltan bu kadar yerin dibine sokan başka bir taraftar yoktur eminim.

bir ay banega bir ay falcao öyle yiyoruz zamanı 20 gün de diagne sattık

Ligin ilk maçına yetişmez transferler. Albayrak bir yuhalanır yada protesto edilir.Sonra gider Mensah'a 8 9 milyon forvete de kiralık Cornelius gibi bir çöp alır.Biz maalesef bu senaryoyu son 6 senedir yaşıyoruz.Sadece 1 sene adam akıllı transferler yapıldı o da ligi aldı son 2 senedir

Kimse yönetime Falcao yu alamadı diye kızmaz burada sorun çıkıp kimsenin açıklama yapmaması ilgilenmiyoruz dedik diyin gelse bile Falcao ne dicez ama ilgilenmiyoruz dediniz istifa mı dicez

kocaman takımın kasımpaşadan alınan son dakika kazığı hariç 12 aydır adam gibi santrafor bulup alamaması şaşılacak bir şey

transfer sezonu bitmedi biliyorum ama bu zamana kadar geçen 1 yıl çok garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt