Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek hedefimizin Diagne’yi satmak olduğunu biliyoruz ama keşke söylemeysedin??!?!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A spor yayınına mı bağlanmış
Yoksa yine whatsapp tan mesaj mı atmış ?

Abdurrahim Albayrak: "Tek hedefimiz Diagne'yi satmak. Avrupa'dan da teklifler var. Masamızda şu anda Diagne için 8 teklif bulunuyor." (A Spor)
Köşeye çok sıkıştık Diagne satılmadan transfer yapamıyoruz Kasımpaşadan fena kazık yedik de deseydi bari

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Lan talipler şimdi bu açıklamayı görse teklifi azaltmaz mı bu ne saçma açıklama lan :)))))

Valla ben geçen sezon hocaya giydirdim de giydirdim. Ama topçularda da fazlasıyla kabahat vardı. Olmayacak performanslar gösterdiler saçma sapan işler yaptılar çoğu maçta. Son düzlükte koyduk geçtik ama oynanan futboldan memnunmusun desen hiç memnun değildim. Şimdi hoca umalım ki sistemine uygun transfer yapsın. Bi analiz yazısı okumuştum aslında neden o kadar kötü oynadığımıza hak veriyorum. Hoca 4-3-3 istiyor ama ne yazık ki kadroda bu futbola uygun kimse yoktu. Devre arası stoperleri halletti, forvette büyük sıçtık o direk yönetime yazar. Şimdi forvet ve ortasaha işini iyi halledersek hocanın istediği sisteme uygun bir takım haline geliyoruz yavaş yavaş. Bakalım ben bu seneden umutluyum ama tabi transferler eksiksiz olursa. Yoksa yine her bir yanı yamalı takım gibi oyunlar oynarız

Umarim rengim. Herkes elinden geleni yapmali. Hoca da oyle, yonetim de oyle, taraftar da. Gelecek sezon yine cok pislik donecek, hepimiz biliyoruz. Bu yuzden hocamizla birlikte hepsini ust uste koyup 23ncu sampiyonluga ulasmak istiyor gonlum. Son senelerdeki gibi ucu ucuna degil. Döve döve. Bir standard ile oynayıp

Ulan adam gömmekte üstünüze yok. Gurrpegi de kolpacı olduysa artık bence siz duyum peşinde koşmayı bırakın. Resmi açıklamaları bekleyin. Ulan adamları harcaya harcaya duyumcu bırakmadınız yediniz yuttunuz herkesi.

Gurrpegi ye kolpa diyen bundan sonra duyum peşinde koşmasın. Ayıp valla.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yayında söylememiş neyseki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabirli bir sekilde yönetime güvenin

Seri’yi transfer ettik,cok zor bir transferi gerceklestirdi yönetim unutmamakta fayda var

Sadece sabirli olalim,eksikler giderilecek ama ayni zamanda ffp’ye uymaya calisiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt