Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biz yapışsak şu herife iyi olmaz mı kaça bırakırlar acaba. Tek dezavantajı yaşı artık 30a dayanmış

Ahh ahh simdi Haldun baba olacakti ki falcao şu anda kampta gol show yapiyordu.

Ya arkadaşlar siz kafayı mı yediniz. ? Ya size hava yapsam elime ne geçecek.? Popülizm peşinde koşsam burada değil gider bir twitter hesabından paylaşım yaparım. Ben bu foruma bazıları gibi Transfer nöbeti yada zamanında girmiyorum. Onun için herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Bu arada transferi bizler yapmıyoruz. Niye bunlar gelmiyor diye bana hesap sormayın. Getiremeyenlerden hesap sorun. GALATASARAY transfer komitesi başkanı değilim. Bir şey öğrendiğimiz zaman paylaşıyoruz. Lakin demek ki kötü yapıyoruz. O sebepten dolayı dün almış olduğum karar neticesinde bilgi vermiyorum. Hep beraber bekleriz bundan sonra hepinize iyi geceler.
Sonuna kadar haklısın. Boşver paylaşma, asporun zırvalarıyla mutlu olsunlar :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin içinde Ahmet bulut ve hele Mendes varsa o transfer biz vazgeçmedikten sonra kesin olur. Mendes oyuncunun bonservisini alır sonra bize satar. Ama bazı yan ödemeler Kap ta yazmaz. O yüzden bence oyuncuda zaten sıkıntı yok. Mendes ile bizim kulübün arabulucuğunu Ahmet Bulut yapıyor. Pazarlıklar varsa bunun üzerinedir. Biz vazgeçmezsek bu transfer olur.

Ya arkadaşlar siz kafayı mı yediniz. ? Ya size hava yapsam elime ne geçecek.? Popülizm peşinde koşsam burada değil gider bir twitter hesabından paylaşım yaparım. Ben bu foruma bazıları gibi Transfer nöbeti yada zamanında girmiyorum. Onun için herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Bu arada transferi bizler yapmıyoruz. Niye bunlar gelmiyor diye bana hesap sormayın. Getiremeyenlerden hesap sorun. GALATASARAY transfer komitesi başkanı değilim. Bir şey öğrendiğimiz zaman paylaşıyoruz. Lakin demek ki kötü yapıyoruz. O sebepten dolayı dün almış olduğum karar neticesinde bilgi vermiyorum. Hep beraber bekleriz bundan sonra hepinize iyi geceler.
Kiz gibi trip atiyorsun duyum vermicem vermicem 3 gün sonra yine basliyorsun ucak mucak isin gücün yokmu senin bilader

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt