Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek emin adımlarla yürüyor gibi değiliz. Kimse gelecek planları hakkında açıklama yapmıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saint Étienne Nampalys Mendy için 5 milyon Euro teklif sunmuş Leicester 7 milyon Euro istemiş. Menajerler Mario Lemina yı önermiş o olmazsa Mendy i transfer edeceklermis.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

tam aradiigmiz adam yahu ikiside cuk diye oturur

Dün gece uyutmadınız sabah ofise uykusuz gittik. Yine mi sinerji oluştu :D

Kısaca özetleyim.
Dün akşam forumda birisi bizim yöneticilerin Monaco’da olduğu bilgisini verdi. Levent Bey de teyit etti. Bir anda ortalık alev aldı.
Sonra ekşiGs hesabı gece KAP gelebilir gibi bir imada bulundu. Bir kaç mod arkadaşımız bu hesabın güvenilir olduğunu belirtti (öyle hatırlıyorum).
Sonra o hesap patladı. Gelen giden olmadı. Millet galeyana gelip sabaha kadar beklediğiyle kaldı. Böyle enteresan bir gece yaşandı dün...
İşin özeti suni bir heyecan yaratıldı biraz hareket gelsin diye.

Son düzenleme:
Planlı programlı gittiğimize inanmak istiyorum ama içimden bir ses doğaçlama takıldığımızı söylüyor. Umarım bir bildikleri vardır.

Açikcasi başta Falcao'nun yüksek maliyetinden dolayi gelmesi taraftari degildim. Ancaaak artik namus meselesine dönüştü. O Falcao buraya gelecek. Falcaoooooo

Kim gelir kim gider bilmiyoruz fakat İtalyan kondisyoner takımı çok iyi hazırlıyor dirençli bir takım izleriz bu sene izinden dönen oyuncularla daha da net bir yorum yapılabilir bu sene deplasmanda ayakta kalan kolay pes etmeyen bir takım oluruz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt