- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
Asiri bilmis ve EgoluSinani niye kimse sevmiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asiri bilmis ve EgoluSinani niye kimse sevmiyor?
Hastagi kullanmiyorum, alabilirsek alacagiz Falcao'yu o bello zaten. Ama formasini alirimo hashtagi kullanan kisilerin cogu forma almaz diye düsünüyorum
o hashtagi kullanan kisilerin cogu forma almaz diye düsünüyorum
wpCan'da cezalı değil.
Asiri bilmis ve Egolu
Donk zaten reis. Adamı kenara attılar, çöp muamelesi yaptılar, yılmadı yıkılmadı, savaştı ve formayı kaptı. Adam bu yaşta kaç milyonluk Ndiaye yi kesti ve bu Ndiaye kupada full oynamış ve iyi oynamış.Donk futbolu biraktiginda yardimci TD olmali. Cok cok iyi konusuyor suan Aspor röportajinda. Tam bir Alfa.
ozornwafor kiralık gidecekYabancı sayısıda dolu dimi bizim şuan.
Rezervesi var demiştim. Bana niye soruyorsun. Git Şükrüye sor. Ayrıca bilgim yok.abdürrahim albayrakla şükrü hanedar avusturyaya gitmiyor muydu
Öyle söyleme teyitli bilgiydi sözde. Fakat burdan başka hiç bir yerde duyamadık Monaco’da olduklarını. Enteresan.Gifip gitmedikleri belli degilki
rütbeler hakkında bilgim yok
Cem uzani tweet yagmuruna tutsaydik simdiye kadar bitmisti bu isMümkünse Monaco yöneticileriyle kendisi hic görüsmesin. Monaco prensi Cem Uzan yapsin bir güzellik bize.
Donk hiç bir yere gitmez, hoca da göndermez.ozornwafor kiralık gidecek
mitroglu gidecek
diagne gidecek
belki mariano gidecek
belki belhanda gidecek
belki donk gidecek
hoca kıyar,acımaz
Donk ve belhanda imkansızozornwafor kiralık gidecek
mitroglu gidecek
diagne gidecek
belki mariano gidecek
belki belhanda gidecek
belki donk gidecek
hoca kıyar,acımaz
yasından ötürü belki dedim.ama kalır.en azından devre arasına kadar burda.bu kesin.Donk hiç bir yere gitmez, hoca da göndermez.
Rezervesi var demiştim. Bana niye soruyorsun. Git Şükrüye sor. Ayrıca bilgim yok.
UWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW +1Ya arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Emre Kaplan: hoca seni farkli yerlerde oynatti, ne düsünüyorsun.Donk zaten reis. Adamı kenara attılar, çöp muamelesi yaptılar, yılmadı yıkılmadı, savaştı ve formayı kaptı. Adam bu yaşta kaç milyonluk Ndiaye yi kesti ve bu Ndiaye kupada full oynamış ve iyi oynamış.
Yedekte durur ses etmez, oyuna sokarsın elinden geleni yapar, sert mücadeleci. Keşke 10 yaş genç olsaydı.