Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk futbolu biraktiginda yardimci TD olmali. Cok cok iyi konusuyor suan Aspor röportajinda. Tam bir Alfa.
Donk zaten reis. Adamı kenara attılar, çöp muamelesi yaptılar, yılmadı yıkılmadı, savaştı ve formayı kaptı. Adam bu yaşta kaç milyonluk Ndiaye yi kesti ve bu Ndiaye kupada full oynamış ve iyi oynamış.
Yedekte durur ses etmez, oyuna sokarsın elinden geleni yapar, sert mücadeleci. Keşke 10 yaş genç olsaydı.

Gifip gitmedikleri belli degilki
Öyle söyleme teyitli bilgiydi sözde. Fakat burdan başka hiç bir yerde duyamadık Monaco’da olduklarını. Enteresan.
[/QUOTE]
O abimiz hep oyle oncd haber verir sonra birilerine kizar ben konusmuyorum der ben ona Modesteden beri inanmiyorum.Inanlarada saygi duyuyorum ama O inananlara saygi duydugunuda sanmiyorum her transfer donemi kusme gibi bir uyu var cunku

inter dalberti oynatıyo hazırlık maclarında keske gelse ama nagatamo 1 sene daha durmalı.devre arası da yoklayabiliriz dalberti.mariano ise giderse çare bruno pres ya da mayke.gugamız için pahalı diyolar

Ya arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
UWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW +1

Donk zaten reis. Adamı kenara attılar, çöp muamelesi yaptılar, yılmadı yıkılmadı, savaştı ve formayı kaptı. Adam bu yaşta kaç milyonluk Ndiaye yi kesti ve bu Ndiaye kupada full oynamış ve iyi oynamış.
Yedekte durur ses etmez, oyuna sokarsın elinden geleni yapar, sert mücadeleci. Keşke 10 yaş genç olsaydı.
Emre Kaplan: hoca seni farkli yerlerde oynatti, ne düsünüyorsun.
Donk: benim icin farketmez, nerde görev verilirse orada oynarim.

Emre Kaplan: Akhisar macinda gol atilinca niye sevinmedin?
Donk: cünkü takim olarak kötüydük

FT tarzi seziyorum. Adam hep daha fazlasini istiyor, yetinmiyor.

Ayrica genc topculari kari kiz konusunda da yardimci oluyormus röportajinda öyle diyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt