Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
kıme dedın heis

Donk ve luyindama disindaki yabancilardan giden olursa ses cikarmam

Ama Donk ve luyindama ile ömürlük sözlesme yapilabilir

Ya arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec

Katiliyorum

Levent için konusuyorsan genel değil ise, adama zivanadan cikartirsan bilgi sormayacaksiniz bilmediği konularda. Kesin bilgisi varsa cevap veriyor bundan sonra Levent onun adına konusmasamda

Birşey bilip de hava yapan neyse de bir de bilmeden sallayan bile havalarda...

Yani diyorsun riske girelim olursa olur olmazsa olmaz
Bu transfer olduğunda şampiyonluğun garantisini verebiliyor musun? Ben çok transfer şampiyonu olup da ligde şampiyon olamadığımız sezonlar gördüm. Alınsa da alınmasa da farketmez diyorum. Transferin fırsat olup olmadığı da sezon bitince anlaşılır diyorum. Bir sakatlık veya kötü bir dönem fırsat olmaktan çıkartır bu durumu.

Hayırlısı neyse o olsun...

6 ağustosu bekleyelim bence ortasaha için. pl transfer penceresi kapanıyor

Saint Étienne Nampalys Mendy için 5 milyon Euro teklif sunmuş Leicester 7 milyon Euro istemiş. Menajerler Mario Lemina yı önermiş o olmazsa Mendy i transfer edeceklermis.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt