Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Stoper de oynayabiliyor. Hertürlü kalır bencedeyasından ötürü belki dedim.ama kalır en azından devre arasına kadar burda.kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper de oynayabiliyor. Hertürlü kalır bencedeyasından ötürü belki dedim.ama kalır en azından devre arasına kadar burda.kesin
kıme dedın heisYa arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Teşekkürler. Demek ki Şükrü sözleşmenin detaylarını hallediyor.Albayrak dönmüş Şükrü dönmemiş.
KatiliyorumYa arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec
marcao da gitmesin 1-2 seneDonk ve luyindama disindaki yabancilardan giden olursa ses cikarmam
Ama Donk ve luyindama ile ömürlük sözlesme yapilabilir
Marcao - FeghDonk ve luyindama disindaki yabancilardan giden olursa ses cikarmam
Ama Donk ve luyindama ile ömürlük sözlesme yapilabilir
Ya arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec
Birşey bilip de hava yapan neyse de bir de bilmeden sallayan bile havalarda...Ya arkadaslar biseyi fark ettim, su transfer dönemi, biraz bilgiye ulasabilenler hemen bi havalara giriyor. Abicim eline ne geciyor gizemli gizemli konusunca. Biliyorsan biseyler söyle, bilmiyorsan da bilmiyorum de gec
Bu transfer olduğunda şampiyonluğun garantisini verebiliyor musun? Ben çok transfer şampiyonu olup da ligde şampiyon olamadığımız sezonlar gördüm. Alınsa da alınmasa da farketmez diyorum. Transferin fırsat olup olmadığı da sezon bitince anlaşılır diyorum. Bir sakatlık veya kötü bir dönem fırsat olmaktan çıkartır bu durumu.Yani diyorsun riske girelim olursa olur olmazsa olmaz
acil bonservisi olmayan cuellar getirinOrtasaha ve acil forvet sorununu çözmeliler.
Bonservisi yoksa beklemesinler.acil bonservisi olmayan cuellar getirin
Diagne transferinden tecrübelilerdir o sıfırlaraAlbayrak sozlemedee yer alan 0'lari gorunce ne diyir bu Falçao diyip geri dönmüş olabilir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi bari transfer ihtimali %50 arttı demektir :cool:Albayrak dönmüş Şükrü dönmemiş.