Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak türkiye değil sanırım.Contacts ongoing between #Galatasaray and Radamel #Falcao to try to find the agreement. There is still some distance on the salary figures. #transfers
@nicoschira
"Galatasaray'la Radamel Falcao arasında anlaşma sağlamak için temaslar devam ediyor. Maaş rakamlarında hala biraz mesafe var."
Sicaaakk
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eskiden Türkspor vardı her kelimeyi büyük yazardıaygün özipek ile barıs ertül denen şabalakların sitesi yapmıs haberi.salim manav diye biri romaya muz gönderirken ,yakalamıs romalı yöneticileri
Mühim soru evet neden coştuk?Dün aksam biz neden costuk?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
--------------------------Muslera-----------------------
Mariano ------ Luyindama-----Marcao----Nagatomo
Feghouli----------Belhanda-----Seri----------Babel
----------------------Diagne----Falcao---------------
Bekler biraz daha genc olsa, bu is büyük yürür...
seni belhandanın nesi cezbetti?neden ona karsı sevgi duydun
Evet bu gün Kadirle Ay'a çıktık sevgili Gaassaray taraftarı buranın ayrı bir güzelliği var gelip görmenizi öneririm
Schneiderlin'i izleyen var mı şu an
en son böyle dendiğinde kadıköyde şampiyon olduk
bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. yolda esrar içen zürafaya rastlamış. zürafa kardeş bırak böy......le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş ve koşmaya başlamışlar. ileride kokain çeken file rastlamışlar. fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler başlamışlar 3ü koşmaya. az ilerid...e eroin vuran aslana rastlamışlar tavşan: aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş. aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış zürafa sormuş: aslan kardeş niye vurdun tavşana? aslan cevap vermiş: bu manyak ne zaman extacy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor.Dün aksam biz neden costuk?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sizo dostum zuki nbr
menajerler önerdiki bize...Wigan maçını diyorsan izledim vermezler çok net
Tom Davies ile ikisinde buluşuyor toplar genelde
![]()
![]()
Adam hic yaslanmamis sanki.
O değilde şu toptan almak için sinema ya gitmemiştim orta okulda param bitmesin diye vay bee
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Evet bu gün Kadirle Ay'a çıktık sevgili Gaassaray taraftarı buranın ayrı bir güzelliği var gelip görmenizi öneririm
Falcao ya gelecek olursak durum %50 dedim bana inanmadınız başkalarına inandınız
Gelebilir de gelmeyebilir de hiç garantisi yok