Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66bee93d9f8b067e5b1ade50fcc4eb8b.jpg

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

--------------------------Muslera-----------------------
Mariano ------ Luyindama-----Marcao----Nagatomo
Feghouli----------Belhanda-----Seri----------Babel
----------------------Diagne----Falcao---------------

Bekler biraz daha genc olsa, bu is büyük yürür...

D6ogu1RXkAEFaFa.jpg:large

7 yılık forum tecrübeme dayanarak Falcaonun geleceğini düşünüyorum bu tarz transferler genelde olumlu sonuçlanır Falcao aklı başında adam öyle alan gibi kırık değil veya modeste gibi püsürü yok İl mık eder Monaco ama el mahkum gönderecek 2 sene önce şampiyonluğu tadan takım bok gibi sezonlar geçiriyor yeniden yapılanma şart..Falcaonun süreci feghouliye benziyor.. Benim merak ettiğim 6 numara kim olacak..

Dün aksam biz neden costuk?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. yolda esrar içen zürafaya rastlamış. zürafa kardeş bırak böy......le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş ve koşmaya başlamışlar. ileride kokain çeken file rastlamışlar. fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler başlamışlar 3ü koşmaya. az ilerid...e eroin vuran aslana rastlamışlar tavşan: aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş. aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış zürafa sormuş: aslan kardeş niye vurdun tavşana? aslan cevap vermiş: bu manyak ne zaman extacy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor.

Evet bu gün Kadirle Ay'a çıktık sevgili Gaassaray taraftarı buranın ayrı bir güzelliği var gelip görmenizi öneririm
Falcao ya gelecek olursak durum %50 dedim bana inanmadınız başkalarına inandınız
Gelebilir de gelmeyebilir de hiç garantisi yok

Genelde yayin yaptigi her yerde bir anisi olur. Ay‘da da vardir kesin. ‚Burayi seçmemizin sebebi burda çok güzel anilarimiz var diyeceksiniz Adam bize transferden bahset ama oraya de gelecegim. Biz Kadirle burda eskiden hep Misket oynardik‘

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt