Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kafam iyice attı.
Bir tane bonservissiz dos alıyoruz.
Onyekuruyu kiralayoruz.
Emreyi alıyoruz,ertuğrul alıyoruz
Barı açıp aylayla da arayı düzeltiyoruz
Her şey çok güzel olacak.

Falcao kamp kadrosuna alınmadı diye haber yapılmadı mı, Silva monaco işi olmayınca uydurulmuş bir haber gibi geliyor bana.

IMG_20190725_094135.webp

Yazmayacaktım ama ya hu banega 32 belhanda 29,belhanda geldiği günden beri sabah akşam kupa kazanıyoruz,o olmadığı maçlarda zorlanıyoruz,banegayı kaçımız ne kadar izledik daha çok şey yazarım da neyse komşunun horozu muhabbeti.
Haziran 1988 doğumlu adam nasıl 32 yaşında oluyor? Belhanda Şubat 1990 doğumlu. Aralarında 1,5 yaş var, 3 değil.

Belhanda'nın başarılarımıza katkısı devede kulak.

yönetimden bir arkadaş yaz dedi

josefle konuştum kendisini bizzat terim aramış gelirmisin diye

o da neden olmasın demiş ama kulübün bırakması lazım diyor

terimle çalışmak isterim, profesyonel oyuncuyum ben oynarım galarasarayda ama kulübe bağlı dedi

hocaları da şimdilik zor görünüyor bırakmamız ama bakacağız dedi

ok.gif
Necip - 25.07.2019 09:17

bos.gif

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür‚ karısı kız görünür derler

Bizim taraftarda tam bu şekilde düşünüyor

6snin aldığı seri´den bi cacık olmaz
Eğer josefi alırlarsa ki hiç böyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama olaki aldılar çok sevinirim

Seri + Josef = zayıf bir merkez orta saha

ulan seri bunlarda olsa 31 ceke ceke bir hal olurlar. Garry geldi diye kudurdular
garry'yi dunya stari yaptilar yahu biz nedn gondermistik herifi neden bu forumda kimse neden uzulmedi dusunmuyorlar herifler bile :asd:

yönetimden bir arkadaş yaz dedi

josefle konuştum kendisini bizzat terim aramış gelirmisin diye

o da neden olmasın demiş ama kulübün bırakması lazım diyor

terimle çalışmak isterim, profesyonel oyuncuyum ben oynarım galarasarayda ama kulübe bağlı dedi

hocaları da şimdilik zor görünüyor bırakmamız ama bakacağız dedi

..

1564037158618.webp

josef bütün takımla istanbula geliyor ama orda 3 gün bütün takım mı kalacak tek kendi mi bilmiyorum

tek problem aradaki yas.
Kupa olayina gelirsek. Ilk sezonda Belhanda HICBIRSEY yapmadi. Aksine sacma sacma kirmizilar yedi. O sezon Gomis+Garry bir de Donk+Fernando OS ile götürdük.
Ikinci sezon 4-5 iyi maci vardi Belhanda nin o kadar. Bu sezonda Nando,Feghouli ve Onyekuru ile gecirdik .

Banegayi yeterince izledigimden dolayi zaten o nu yazdim. Bir tek Inter'de istenilen performansi veremedi. Orada zaten Hando ve Icardi haric alayi acayip rezillerdi.
Bu sezon mesela bir cok maci DOS olarak oynayip inanilmaz bir sezon gecirdi
Belhanda zaten ağzıyla kuş tutsa eliyle tutabilirdi boşuna artislik yapıyor dersiniz...

josef olayı yalan olmaz o iş geçelim. 1 gram uymuyor adam, bitik.

Fatih Terim, Ozornwafor'un ayrılığı ile açılacak kontenjanın, geçen sezon sarı kırmızılı formayla 16 gol, 4 asistlik performans sergileyen Henry Onyekuru için kullanılmasını istedi. https://t.co/hFgtG9Afqb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt