Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin son dönemdeki en istikrarlı oyuncusuydu..orta alanda aradığımız karakter olduğunu düşünüyorum neticede ezeli rakibine karşı normal bu tür atışmalar bizim topçular da defalarca yapmıştır.... Fatih hoca sizin kadar düşünmüştür rahat olun fazla duygusala bağlamaya gerek yok kendini futbola verecekse ben hayır demem.. Belhanda durup durup o twiti düşünecek değil profesyonel oyuncu bunlar 2-3 maça çıkıp aynı forma için ter dökerler herşey girer yoluna...

Falcao Malcao yok dağılın demedim mi yav

Boşuna hayal kırıklığı yaşamayın.

D_2a0S3X4AIj_hu

Forvet gelmez. Onye ve josefle transfer kapatılır.

Ne Josefi arkadaş, hiç olmadı alın şu Esitiyi getirin yahu. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti biri söylese keşke bizimkilere. 2-3 milyona bitecek transfer yahu

Selamünaleyküm arkadaslar.

Levent beyin dedigi gibi bizimkiler fransada degiller. Ingiliteredeler orta Saha transferi icin.
Öncelik orasi. Falcaoda hersey iyi cok iyi gidiyor ve ugrasiliyor. Ama forvette hala mitroglouyla diagne var. Kaynagimi simdilik söyleyemicem sordum söyleyebilirsem yazarim buraya.

Ali Naci Onyekuru gelecek demiş. Fernando gittiğine göre bir ön libero gelecek.

-Onyekuru
-Falcao
-Mor
-DOS

onyekurunun gelmesi önemli... Güvenebilecğimiz 3. bir kanat oyuncumuz yok..Ayrıca Babeli forvette de kullanabilme lüksümüz olur..Ben hala zor görüyorum onyekuru işini onu da belirteyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt