- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Donk-FalcaoDonk-falcao mu yoksa schneiderlin-diagne mi? İlla 2 seçenekten biri gerçekleşecek se tercihiniz ne olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk-FalcaoDonk-falcao mu yoksa schneiderlin-diagne mi? İlla 2 seçenekten biri gerçekleşecek se tercihiniz ne olurdu
En az iki hafta ne demekNevzat Dindar : Falcaonun en az 2 hafta içerisinde transfer edileceğini düşünüyorum. Ben hiçbir zaman bu kadar kesin konuşmam bana gelen haberler olumlu
nereye 15 verdik ya
pardon en çokEn az iki hafta ne demek
Nevzat Dindar : Falcaonun en fazla 2 hafta içerisinde transfer edileceğini düşünüyorum. Ben hiçbir zaman bu kadar kesin konuşmam bana gelen haberler olumlu
raporla renktas gereğini yapacaklardırgeçen seneki transfer döneminde bunu söyledim 3 gün ceza yedim
wanyma zor ya,shnederlini alacaklar belliki.kouyatenin istatisikleri iyi.gol ortalaması iyi.izleyen var mı?
ayyas haydud üfürüyor olabiliroyle dior mehmet ayan
yani 13 verdigimiz kesin gibi bisey bi de kdv muhabbeti fln var
hadi 13 vermis olalim yine de trezegeyi dusununce fazla
Xaviezta manyağı olarak sağ alt demek isterdim ama sol üstte. Benim nr.1 berezilyali ronaldo var
BeyazSCHNEDERLİN NEDEN ÖNEMSENMİYOR YA
Milivojevic'i nasıl bilirsiniz Sn. Cundschlupla birlikte takimda en sevmedigim topcu tam bir barzo
garip yerlerde faul yapar ve acayip kazma bi herif
6 gibi de degil habire ileri gidiyor
donktan fazlasi degil bana gore
Milivojevic'i nasıl bilirsiniz Sn. Cund