Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün izlediğim Sneijderlinin bize katkısı çok olur

Türkiye için gayet yeterli rakiplerimizi hoplatacak bir orta saha hattı

Seri'yi zamanında Barcelona'nın istemesinin sebebi Seri'nin üst düzey pas oyununa yatkınlığı idi. Geçen sene berbat Fulham'da en fazla topla buluşan isimdi. Kezâ aynı şekilde Schneiderlin de pas oyununda çok iyi.

Seneye topla oynama oranı çok yüksek olacak. Topu daha fazla rakip yarı saha da göreceğiz. Bu oyunda Belhanda daha rahatlayacak. İleride daha fazla kalacak. Topu tutacak. Belhanda'nın da formu yükselecek bence.

Morgan gelirse en az Seri kadar flaş transfer olur benim için. Takımın boy ortalamasını da artırmış oluruz.

Orta sahaya gelen uzun hava toplarına stoperlerimiz çıkarsa defans dörtlüsünün pozisyonu bozulacağından orta sahada seken topları toplayamadığımız da rakiplerin araya attığı her top pozisyon olacak.

Melo sonrası De Jong geldiğinde böyle bir sorun yaşamıştık. Defans dörtlümüzden stoperlerden biri kafa toplarında öne çıktığından araya atılan her top pozisyon oluyordu.

Morgan 1.86 o yüzden önemli bence oraya ayağı düzgün uzun biri lazım. Morgan profili bire bir uyuyor. Umarım başarabilirler bu transferi.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

schlupla birlikte takimda en sevmedigim topcu tam bir barzo
garip yerlerde faul yapar ve acayip kazma bi herif
6 gibi de degil habire ileri gidiyor
donktan fazlasi degil bana gore
Duran toplardan atıyor golleri genelde istatistiği o yüzden iyi duruyor. West Ham performansı daha iyidi. Aynen bir de 8 numara gibi çok ileri çıkıyor. Acaba Fatih Hoca bu sebepten dolayı istemiş olabilir mi diye düşünmeye başladım.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

önce şu digane kazmasını satında bir oh diyelim sonra kim gelirse gelsin
rüyama giriyor allahın manyağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt