- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Gsc’de bir klasiktir her yeni üyenin B.Saraçoğlu’nu kuş zannetmesi. Biraz zaman geçirince anlıyorlar Gs’li ve tuhaf bir insan olduğunu 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifin isminde Sneijder geciyor diye yumusak zannediliyor herholf
Kim yeni üye yav? Birde Berkay dediğin deyişik eleman daha 1 senedir yazmaya başlayan biri neyin klasiğiGsc’de bir klasiktir her yeni üyenin B.Saraçoğlu’nu kuş zannetmesi. Biraz zaman geçirince anlıyorlar Gs’li ve tuhaf bir insan olduğunu![]()
Gsc her zaman ki gibi abartıyor. Hem Sevinç’i hem üzüntüyüFalcao , banega gibi premium transferleri bu yönetimden beklemek ahmaklık.
Seri'yi de zaten Drogba getirdi.
Schneider'ler iyidir, gelsin bu da.
Schneider demisken reis'i hatirlayanlar var mi. Kral topcuydu. Bizimkileri maymuna cevirmisti zamaninda.
![]()
.........................Muslera...........................
Linnes-Marcao-Luyindama-Nagatomo
...................Seri-Schneiderlin...................
........Feghouli-Belhanda-Onyekuru
..........................Falcao....................
#Samatta
Donk
Babel
Okan Kocuk
Şener
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
#Ertuğrul Ersoy
Selçuk
#Mehmet Özcan
#Emre Mor
Jimmy
Adem Büyük
Diagne Mariano ve Yunus uygun bonservisle satılıp böyle bir kadro kurulamaz mı ?
Tabi Mitroğlu yu da göndermek lazım
Kim yeni üye yav? Birde Berkay dediğin deyişik eleman daha 1 senedir yazmaya başlayan biri neyin klasiği
Ve kesinlikle fenere sempatisi olan bir trolçük
Fener Kjaer'i ücretsiz almış diyorlar?
Evet madem bir yaptırım yok. Ben de kuş yakıştırmasında bulunuyorum belki biri sinirlenir ceza yer ben yemem dürüst olayımGecen sana biri kus dedi diye ortaligi ayaga kaldirmistin.Simdi aynisini sen yapiyorsun.

fenere sempatim vardırKim yeni üye yav? Birde Berkay dediğin deyişik eleman daha 1 senedir yazmaya başlayan biri neyin klasiği
Ve kesinlikle fenere sempatisi olan bir trolçük
Ya Marsilya, Westham bide bunlar.Kime el atsak salça oluyorlar.70 tane forvetleri var doymadı adiler