Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Cuealları izledimde oldukça begendim kendisini. Tam ihtiyacımız olan adam . Umarım gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van Gaal'in ortasahaya sertlik katıyor dediği Schneiderlin için yumuşak kalıyor demek bence talihsizlik olmuş
Berkay'a fenerli demeyi keser misiniz?Ispati var bizde Galatasarayli.Ayrica kimseye kus mus demeyin.Nobette cogu kavga bu yuzden cikiyor
Evet madem bir yaptırım yok. Ben de kuş yakıştırmasında bulunuyorum belki biri sinirlenir ceza yer ben yemem dürüst olayım![]()
Monchi Kjaer'i bedelsiz verdiyse kıyametin son alametide zuhur etti demektirFener Kjaer'i ücretsiz almış diyorlar?
Benim de var. Napçaz şimdi?fenere sempatim vardır
seni banlıcam yapacak bişi yokBenim de var. Napçaz şimdi?
seni banlıcam yapacak bişi yok
Alın bu kuşusorun diagne ve tavırları değil. sorun acil para lazım olması.
adam bilinçli bir şekilde hedef haline getirildi ve sosyal medyadaki çoluk çocuk tarafından hunharca linç ediyor.
diagne'ye 20m euro veren yoksa falcao bile gelse kalmalı takımda.
Wanyama'nın futbol hayatı biter ama biz yinede transferini bitiremeyiz.Gelse keşke beni g.t etse ama ihtimali yokWamyamayi mi bitirmisiz?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sen ne konuşuyorsun la değişik?diagne kalsa keşke, taş gibi top oynuyor adam.
gereksiz üzerine gidiliyor.
feghouli'nin satışı daha mantıklı sanki.
yalayıp yutmuşuz..Wamyamayi mi bitirmisiz?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Genel kurul üyeleri gibi Galatasaray lı kendisi, ben onu Galatasaraylı kabul etmiyorumBerkay'a fenerli demeyi keser misiniz?Ispati var bizde Galatasarayli.Ayrica kimseye kus mus demeyin.Nobette cogu kavga bu yuzden cikiyor