Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan son derece güleç ve olumlu konusmus.son detaylar artık sanki.aradaki fark belki 1 milyon falan
Katılmıyorum Sergen, 1 milyon böyle don lastiği gibi uzayacak bir fark değil. 1,2 gün içinde indirirsin uçağı böyle bi fark varsa.. ha olur mu olur yarın bi bakmışız şükrü takmış gözlükleri ama sanmıyorum , bizim bilemeyeceğimiz mevzular dönüyor, bakalım hayırlısı..

Yav forvet almiyorsunuz bari orta sahayi alin da adam kampa hazir olsun yav bunu da mi biz söyleyecez?!

40 yillik taraftarim daha adam akilli söyle arkami yaslanarak hazirlik maci hatirlamiyorum FT döneminde. Hazirlik maclarinda olaganüstü lesh oynuyoruz.

Hatta uefa kupasini kazandigimiz yilin devre arasindaki hazirlik maclarina bakin. Leshoglu lesh hazirlik maclari oynamistik. Hoca hazirlik maclari öncesi gazi eksik veriyor anlasilan ;D
Liverpool 3-0

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çetin bir ilk maç bekliyor bizi deplasmanda.

Bakary Sako-Aissati-Hadi Sacko-Rodallega

hücum hattı Denizlisporun.
aisattiyi önceden biliyoruz.daha öncede ligde oynadı.hadi sacko da ankaragücü sagbeki.bakary sako fena oyuncu degil.rodellega bilindik

Gurrpegi

jean michael seri morgan schneiderlin ikilisi

seri artık bizim futbolcumuz. morgan ise yanına katılmaya en büyük adaylardan bir tanesi. 2019-2020 sezonunda bu ikiliyi yan yana oynatabilirsek, rakiplerimizi pas manyağı yapacağız. ve ayrıca fransızca konuştukları için belhanda, feghouli ve defansta luyindama ile daha rahat anlaşacaklardır.

40 yillik taraftarim daha adam akilli söyle arkami yaslanarak hazirlik maci hatirlamiyorum FT döneminde. Hazirlik maclarinda olaganüstü lesh oynuyoruz.

Hatta uefa kupasini kazandigimiz yilin devre arasindaki hazirlik maclarina bakin. Leshoglu lesh hazirlik maclari oynamistik. Hoca hazirlik maclari öncesi gazi eksik veriyor anlasilan ;D
Drogba zamanı arsenale çıktığımız turnuvayı da unutmayalım ,
Bunun harici bende hatırlamıyorum :)

Falcao tamam zaten sadece sabır gerektiriyor. Ama bizim icin cok daha onemlisi ortasaha. Dominquez veya Wanyama veyahut bu tarz bir baska ortasaha oyuncusu. İnan edin cok daha onemli.

Drogba zamanı arsenale çıktığımız turnuvayı da unutmayalım ,
Bunun harici bende hatırlamıyorum :)
O zaten bambaska bir dönemdi. Maalesef Aysal-Terim-Drogba üclüsü cok erken birbirinden ayrildi.

Gözümün önünde hala bjk macinda Bruma'nin kesitigi ve Drogba'nin aglari sarstigi gol var o dönemin sonuyla ilgili... :(

Falcao tamam zaten sadece sabır gerektiriyor. Ama bizim icin cok daha onemlisi ortasaha. Dominquez veya Wanyama veyahut bu tarz bir baska ortasaha oyuncusu. İnan edin cok daha onemli.
shnederlin ya da diğer önemli oyuncu gelecek.artık her kimse

monaco forvete simone ve mariano diazı alacak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt