Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lafin gelisi yalan dolan.

2-3 sey biliyorsunuz ama onu söyleyene kadar millete eziyet cektiriyorsunuz.

Bu bizim millete mahsus bisey, hemen bi havalara girmeler falan filan...

O yüzden tek gercek gurrpegi, cünkü tek mütevazi kalbilen o su dönemde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

uza mahir, tatava cikarma.

Falcao o resimden çıkarılırsa veya o resim kaldırılırsa Falcao hayırlı olsun diyebiliriz arkadaşlar olayın özü bu , resim 3 Temmuzda çekilmiş bu ay içerisinde banner yapılmış Twitterda bu da ek bilgi olsun.
Samimiyetime İnan dalga geçmiyorum. Şimdi Gürrperi bizimkilerden Bilgi alıyor olabilir okey, klup içi çalışanlar Bilgi sızdırıyor ok, hatta belki kendisi yönetici bile olabilir okey, arkadaş herşeyi anladım da, adamların resmî sayfasındaki resmin değişip değişmeyeceğini, değişirse transfer açıklandıktan sonra mı değişecek önce mi değişecek Galatasaray başkanı ve hatta Falcao nun kendisi bilmez. Hatta ve hatta Monaco nun yöneticileri şu resmî değiştirelim diye akıllarından geçirmemişlerdir. Bunu gurperi bilsin. İkinci konu gurperi böyle bir Bilgiye sahip olsa kendisi yazardı zaten malum tanıdım biraz kendisini prim yapmayı seviyor. Ya gurperi seni keklemiş, ya da sen bizi kekliyorsun, senin bizi keklemediğini kanıtlaman basit koyarsın ekran görüntüsü konu kapanır.

Sizleri meseleyi muhacereyi mantıklı bir şekilde ele almanızı rica ediyorum arkadaşlar , 1 Ağustos'a kadar tatili olan biri eşini çoluğunu çocuğunu ve tatilini yarıda bırakırda apar topar bir yerlere gider mi ? Ve giderse bunun bir sebebi olmalı değil mi ? :)
Muhtemelen menajeri tarafından çağrılmış ve önemli mevzular konuşulucaktır hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyoruz tabi ki .
Bu iş bitmiştir.

Falcao artık son viraja girildi ve bence buradan dönmesi sürpriz olur veyahut bizim taraftan oluşan saçmalıklar da doğa bilir.

Ağustos ayın İlk haftasına kadar biter tahminen bu iş olumlu sonuçlanır ise. Baya ileri seviyede görüşmeler sonuçta. Uzamaz çok fazla artık

Samimiyetime İnan dalga geçmiyorum. Şimdi Gürrperi bizimkilerden Bilgi alıyor olabilir okey, klup içi çalışanlar Bilgi sızdırıyor ok, hatta belki kendisi yönetici bile olabilir okey, arkadaş herşeyi anladım da, adamların resmî sayfasındaki resmin değişip değişmeyeceğini, değişirse transfer açıklandıktan sonra mı değişecek önce mi değişecek Galatasaray başkanı ve hatta Falcao nun kendisi bilmez. Hatta ve hatta Monaco nun yöneticileri şu resmî değiştirelim diye akıllarından geçirmemişlerdir. Bunu gurperi bilsin. İkinci konu gurperi böyle bir Bilgiye sahip olsa kendisi yazardı zaten malum tanıdım biraz kendisini prim yapmayı seviyor. Ya gurperi seni keklemiş, ya da sen bizi kekliyorsun, senin bizi keklemediğini kanıtlaman basit koyarsın ekran görüntüsü konu kapanır.
Bu bir bilgi değil renkdaş mantıklı bir varsayım , onun üzerinden hareket ediyoruz sadece niye bu kadar paragraf döşedin anlayamadım doğrusu ,

adam toshack yapıyor yahu ciddiye alıp uzun uzun cevap yazmıssın

Sizleri meseleyi muhacereyi mantıklı bir şekilde ele almanızı rica ediyorum arkadaşlar , 1 Ağustos'a kadar tatili olan biri eşini çoluğunu çocuğunu ve tatilini yarıda bırakırda apar topar bir yerlere gider mi ? Ve giderse bunun bir sebebi olmalı değil mi ? :)
Muhtemelen menajeri tarafından çağrılmış ve önemli mevzular konuşulucaktır hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyoruz tabi ki .

images (8).webp

Neyin analizini yapıyorsun yahu?

Ciddiden eleştiri yapmak için bin takla atıyorsun burada sürekli şekilde...

As takımından yaklaşık 7-8 oyuncun olmadığı gibi şu ana kadar kondisyon çalışmaları yapıldı ağırlıkla...
Analizi benim yapmama ne gerek? Maçın skoru analiz diye bağırıyor zaten.

Bende onu diyorum işte. Yedeklerimiz yetersiz. Hamle şansımız yok gibi. Yazık günah vallahi harcanan paralara

Maçı tekrar detaylıca izledim ve genç oyuncularımızın kendi adıma analizini yaptım.
Defanstan başlarsak;

✓Ozornvafor--> Bana göre iyi yer tutuyor ve yere sağlam basıyor.Stil olarak Varane'ye benziyor.Kimse yanlış anlamasın seviye olarak değil tabiki. Duruşu bile umut vaadediyor.

✓Gökay Güney--> Oyun soğuduktan sonra girdi. İyi veya kötü diyemem.

Orta Saha;

✓Mustafa Kapı-->Defanstan top almaya çalıştı.Ayağı yumuşak ama fiziği çok kötü.Bana göre bu sene forma şansı bulamaz.

✓Atalay Babacan-->En beğendiğim gençler arasındaydı.Kafasını kaldırıp takımı yönetmeye çalıştı ve top dağıttı.Üzerine gidilse belki bişeyler çıkar.

✓Metehan Mertöz-->Meşhur 61 nolu oyuncu.Evet futbolcu olarak topçu tip var diyebileceğimiz bir görünümü vardı.Birkaç tane atak girişimi ve çalımı vardı.Beğendim ama çok fazla süre alamadı

✓Ali Yavuz Kol-->Gençler arasında en beğendiğim oyuncuydu bu maçta.Sahada duruşu güven verdi.Mariano ve orta saha ile pas bağlantısı kurup boşlukları değerlendirdi.Birkaç maç oynasa birden seviye yükseltebilir. Şutlarına da bakmak lazım ama bana ümit verdi.

Forvet;

✓Erencan Yardımcı-->Arayan isteyen bir yapısı var. Boyu uzun ama fiziği çok zayıf. Geliştirmesi gerekiyor ama fena oynamadı.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ali Yavuz cok top eziyo ilerde A takima cikarsa cok kufur yer

Adam basbaya Monaco ya geçiyor ıslak imza için işte akıl var mantık var normal sıradan bı ucus olsa hanımı neden story atsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt