Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman luşun neden hala A takıma dahil edilmediğine anlam veremiyorum var bir sıkıntı çözemedim.. Bu çocuk emrenin ömerin oynadığı topu afedersiniz kıçıyla oynayacak yetenekte..

adam toshack yapıyor yahu ciddiye alıp uzun uzun cevap yazmıssın
Abi sıkıldım artık bilgilerden varsayımlardan. Hayır bilinen tek birşey var ilgimizin olduğu, hoca ve yönetimin istediği. Geri kalan tüm eklemeler mantıken varsayım bir de götün uydurma gücü. Herkes her boku biliyor ama bir bok da bildiği yok. Ulan Falcao nun kendisi hala nerde oynayacağını bilmiyor ama bizim duyumcular her boku biliyor. Gelmezse hesabı silerim, kombine alırım vs vs. Kimse bilmezken İlgimizin olduğunu söylemek büyük başarı ama olur mu yanına birşeyler daha katmak lazım. Sonuçta fırsat bu fırsat herkes ağzının içine bakıyor. Bence de Falcao Galatasaray’a gelecek ama bu benim aldığım duyum yada bilgim değil. Mantığım ve şartlar.

Analizi benim yapmama ne gerek? Maçın skoru analiz diye bağırıyor zaten.

Bende onu diyorum işte. Yedeklerimiz yetersiz. Hamle şansımız yok gibi. Yazık günah vallahi harcanan paralara
Takımın tamamına yakını yedek arkadaş... Tüm yedekler aynı takımda olduğunda oyun olarak çok daha fazla geriye düşersin. 1 tane yedek ilk 11 e girdiğinde çok daha farklı oynar.

Ayrıca bu adamlar deli gibi kondisyon çalışması yiyor. Maçlarda tutuk olmaları gayet doğal. Varsın hazırlık maçları 10 0 yenilelim. Mühim değil...

Duyumcu diye adamlara farklı muamele yaparlar. Çıkmayınca dedikleri Almanya'dan oğlum (başka duyumcu) gelecek yallah...

İsim,lakap önemli değil bence. Hiçbir site,haberide dinlendirmeyin ozaman. Resmi site dışında hicbir bilgiye inanmayın. Ayrıca burnu havadami surdami. Yoksay de, engelle. Mod var admin gerekeni yapae.

Burda boşuna beklemiyoruz. Nöbet bu. Hep gripli vaka gelmeyecek dimi.

Duyumcular biter, muhasebe yapanlarda aynı, takım kadrosu kuranlarda. 100 karakterlik mesaj yazıp emoji bırakalım yeter.

Bu kadar takıntılı olmayın gerçekten.

He duyumcu,muhasebeci arkadaslarda takıntılı olmasın bence. Hakaret etmedikçe geçin.

1000 üye gelip gidiyorsa aklı başında olanlar ayırt eder,goy goy yapanlar yapar, Ertem sener,zulfiaga ya bile inanıp , günde 100 transfer yapan aspor,fanatik vs inanda var.

Videodan net belli falcao bitmiş bir kaç güne en geç haftaya açıklanır hislerim sağlamdır hayırlı olsun gol makinesi geldi valla

Süleyman luşun neden hala A takıma dahil edilmediğine anlam veremiyorum var bir sıkıntı çözemedim.. Bu çocuk emrenin ömerin oynadığı topu afedersiniz kıçıyla oynayacak yetenekte..
Hoca gençlerin hepsini birden çıkartmak istememiş olabilir
Çünkü oynayan gençler hep çok ihtiyacımız olan bölgelerde
Stoper-Gökay Güney
Forvet-Ali Yavuz Kol ve Erencan Yardımcı
Orta saha-Atalay Babacan ve Mustafa Kapı

vs.

Ergenler maalesef Ozgure kusturdu

Adam hala burda olsaydi mutlaka bilgi paylasirdi

Analizi benim yapmama ne gerek? Maçın skoru analiz diye bağırıyor zaten.

Bende onu diyorum işte. Yedeklerimiz yetersiz. Hamle şansımız yok gibi. Yazık günah vallahi harcanan paralara
Eleştiri için çok erken açıkçası.... yetersiz oyuncuların olduğunu bende düşünüyorum olsam da.

Taktik çalışmalar yeni başlar. Bu hazırlık maçlar sadece bireysel performansa göre yapılıp değere alınır. En azından bizim kamp çalışma programımızda göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt