Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 milyon eden 2 stoper mi
diagnenin 18 ettigi gibi mi

Marcao ya zaten 15 net teklif geldi atalantadan bizimkiler konuşmadı bile.. Medyada da luyindamaya 12 teklif olduğu söylendi onun detayını bilmiyorum.. Bu adamlar bugün 30 eder maliyetleri 13 milyon euro.. 6 ayda 17 milyon kar..
Cagneye asla 18 demedim demem de bu adam elimizde net patladı 10 verene satılmalı diye bas bas bağırdım..
Cagne patladı diye bırakın oyuncularımızı değersizleştirmeyi bugün kasımpaşanın topçusu 12 milyona gidiyorsa premier lige bizimkilere iyi bir ŞL sonrası 20 de veren çıkar..

33 yaşına gelmiş bir adama bu kadar maaş vermek 7mil felan deniliyor akil karı değil Falcao Kim olursa olsun hele bizim gibi maddi durumu belli olan kulüpler için biz taraftariz biz isteriz kulüp maddi durumu felan çoğumuzun taktiğini bile düşünmüyorum ama bir gerçek var ki durum ortada maalesef..
Falcao'yu yaşından dolayı eleştirip maaşını konuşmayı pek uygun bulmuyorum
Bunun en basit örneği Drogba'dır
Adamın kaç yaşında geldiği ve verdiği katkı ortadadır
Tabi aldığı maaş hakkında pek bilgim yok ama o da 5 ten aşağı almamıştır diye düşünüyorum.
Mali durumumuza gelince bu takımda yıllarca gereksiz futbolculara paralar saçıldı bkz:tarık çamdal
Falcao gibi başarılar kazandıracak bir adama da bu paraları çok görmemek lazım
Sonuçta her başarının getireceği maddi kazanımlar da vardır.

kalan tek seçenek portekiz galiba

mustafa sandalın yeni şarkısı değişik olmuş

La alfa semedo nottinghama kiralanmis sanirim keske biz kiralasaydik

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

5 no soyle tecrubeli yedek oturmayi dert etmeyecek bonservisi elinde bi stoper sartoglusart ramalho gibi
6 adam yiyen atletik, ayagi duzgun kaliteli bir dos sartoglusart wanyama gibi
10 skorer bir lider sart teixera gibi, banega gibi banega 8de oynar
9 dunyastari falcao gibi :)
2 tanede kanat onye-mor

Bize lazimoglulazim

En az 50 mac oynayacagiz yine

genemi geldi gsye
1564097227771.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt