Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşa oyalanıp vakit kaybetme bakımından Ibrahimovic sürecinin aynısını yaşıyoruz.

Falcao bizde porto o parayı vermez onlar 3-4 ren fazla vermez falcaoya Avrupa'da hiç bir takım 3-4 vermez

Falcao gelmezse balotelli sanatta silas 3 ünden iki tane alırız aslında balorrlli+silas yaparsın falcao parasiba diagneyi 12 ye sat 6 ya silasi al kalan 6 yada 6 cuelari bitti gitti

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Cuelar
Belhanda Seri
Feghouli Balotelli Babel

Rafael van der Vaart: ''Transferlere ödenen miktarlar çok tehlikeli olmaya başladı. Ajax'tan Hamburg'a 5 milyon euro'ya gittiğimde herkes beni tanıyordu. Şimdi ise kimsenin tanımadığı futbolcular 30 milyon Euro'ya transfer oluyor."

"Monaco, Real Madrid'den Mariano Díaz'ı, Galatasaray'ın yeni oyuncusu olmak için her şeyi hazır olan Radamel Falcao'nun yerine düşünüyor."

Mónaco de Francia busca a Mariano Díaz del Real Madrid para reemplazar a Radamel Falcao que tendría todo listo para ser nuevo jugador del Galatasaray de Turquía #Fichajes #Falcao #Galatasaray #RealMadrid https://t.co/mjHIu2RsCH

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün maçı izledikten sonra acil yedek stoper ve acil orta saha takviyesinin şart olduğunu gördüm Falcao hayranı ben önceliği başka mevkilere versek mi diye düşünmeye başladım

Eger yönetim Falcao'yu 1 Agustos'a kadar almayi beceremezse acilen baska forveti derhal getirmelidir. Zaman kaybedilecek bir mevki degil forvet. Ayni sikintilari yasamak istemiyorum bu sezon. Bu isin bu kadar sürmesi bile sacmalik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt